Halkbank Paraf Ücretsiz Taksitli Nakit Avans Kampanyası
  • Finans 365
  • Kredi
  • Halkbank Paraf Ücretsiz Taksitli Nakit Avans Kampanyası

Halkbank Paraf Ücretsiz Taksitli Nakit Avans Kampanyası

Taksitli nakit avans kullanmak isteyen müşterilerine özel olarak Halk Bankası taksitli nakit avans kampanyası düzenliyor. Düzenlenen yeni kampanya özel olarak banka ücretsiz, komisyonsuz nakit avans kullandırıyor.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:23
Halkbank Paraf Ücretsiz Taksitli Nakit Avans Kampanyası
0

BEĞENDİM

ABONE OL

1 Mayıs 2018 itibari ile başlayan kampanya kapsamında 31 Mayıs tarihine kadar yapılacak olan başvurularda 12 taksitle nakit avans kullanacak olan kişilere ücretsiz ve komisyonsuz taksitli nakit avans kullanımına izin verilecek. Bu şartlar altında Paraf Kart taksitli nakit avans kullanan kişilere aylık yüzde 1,27 oranı üzerinden acil nakit para desteği sağlanacak.

En Fazla 15 Bin Lira Taksitli Nakit Avans Desteği Verilecek

Kampanyadan yararlanmak isteyen kişilere Halk Bankası en az 200 lira en fazla ise 15 bin lira nakit para desteği sağlayacak. Paraf Kart nakit avans faiz oranı 12 ay vadeli taksitli nakit avans kullanılacak olması halinde yüzde 1,27 olarak uygulanacak.

Ancak 3 ay taksitli nakit avans, 6 ay taksittli nakit avans ve 9 ay vadeli taksitli nakit avans kullanacak olan kişiler için nakit avans faiz oranı yüzde 1,81 olarak uygulanacak. Paraf Kart taksitli nakit avans talebi için kişinin kartının sahip olduğu nakit avans limiti sınır olarak uygulanmaktadır.

Paraf Kart Başvuru İşlemi Nasıl Yapılır?

Halkbank internet sitesi üzerinden Paraf Kart kredi kartı başvurusu yapabileceğiniz gibi Halkbank şubeleri ve Halk Bankası mobil şubesi üzerinden de başvuru yapılmaktadır. Bunlara ek olarak Halkbank paraf kart SMS başvuru seçeneği de sunulmaktadır.

SMS kredi kartı başvurusu için cep telefonunuzun kısa mesaj bölümünden PARAF yazdıktan sonra bir boşluk bırakarak kimlik numaranızı ve aylık gelir tutarınızı da yazarak 3452 numarasına kısa mesaj gönderebilirsiniz. Banka Halkbank kredi kartı başvuru sonucu için tarafınıza yine mesaj gönderecektir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP