DOLAR

32,6638

0.45%
EURO

34,9531

0%
ALTIN(gr)

2.520,97

1,49%
BİST 100

%
Halkbank 36 Ay Vadeli 100 Bin TL Mutlu Emekli Kredisi Başvuruları Başladı!! Mutlu Emekli Kredisi Nedir?
  • Finans 365
  • Bankacılık
  • Halkbank 36 Ay Vadeli 100 Bin TL Mutlu Emekli Kredisi Başvuruları Başladı!! Mutlu Emekli Kredisi Nedir?

Halkbank 36 Ay Vadeli 100 Bin TL Mutlu Emekli Kredisi Başvuruları Başladı!! Mutlu Emekli Kredisi Nedir?

Nasıl başvuru yapılır? Halkbank şuan emekli vatandaşlar adına 100 bin TL’ye kadar 36 ay vade ile emeklilere ihtiyaç kredisi imkânlarını da tam olarak veriyor.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:21
Halkbank 36 Ay Vadeli 100 Bin TL Mutlu Emekli Kredisi Başvuruları Başladı!! Mutlu Emekli Kredisi Nedir?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Aylık %1,28’den başlayan faiz oranlar ile beraber bir şekilde emekliler adına sunulan Mutlu Emekli İhtiyaç Kredisi kapsamında vatandaşların tüm nakit ihtiyaçlarının karşılanması adına da olaylar hedefleniyor.

Mutlu Emekli Kredisi Nedir?

Halkbank Mutlu Emekli ihtiyaç kredisi adı altında vermiş olduğu kampanya ile beraber birde maaş müşterisi ile gelerek maaşını Halkbank’a tam olarak taşımayı taahhüt eden tüm emeklilere özel tüm nakit ihtiyaçlar adına imkânlar veriliyor. Bu anlarda ise aylık %1,18’den başlayan faiz oranları ile devam ederken bütçelerine uygun geri ödeme seçenekleriyle büyük avantajı olan vadeli kredi kapsamı olacaktır.

Halkbank Emekli Kredisi Faiz Oranları

Halkbank, Mutlu Emekli İhtiyaç Kredisi ile her konuda aylık %1,28’den başlayan faiz oranıyla vatandaş rahatı adına tahsis ücretli veya aylık%1,35’den başlayan faiz oranıyla çok kolay bir şekilde emeklilere ihtiyaç kredisi sunuyor.

Kredi Almak İsteyenler İçin Gerekli Başvuru Nasıl Yapılır?

Halkbank Mutlu Emekli ihtiyaç kredisi fırsatlarını elde edebilmek adına vatandaşlar başvuru yapmak isteyenler arasında öncelikli olarak maaş müşterisi dikkate alınır veya maaşını Halkbank’a taşımayı taahhüt etmeleri talep edildiği anlarda gerekli durumlar sunuluyor. Bu anlarda vatandaşlardan; Aralarında sadece karakter anlamda birer boşluk bırakarak ( Emekli, TC Kimlik No, Gelir Bilgisi, Talep Edilen Tutar) yazılarak bunu birde 3452’ye kısa mesaj olarak göndermeleri gerekli olacaktır.

Ayrıca bu süreçlerin yanısıra Mutlu Emekli İhtiyaç Kredisi başvur adımlarının da ardından garantici ilerlemek adına en yakın Halkbank şubelerine gitmekte uygun olacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP