Halkbank Hesaplı Evim Konut Kredisi Faiz Oranlarında İndirim
  • Finans 365
  • Kredi
  • Halkbank Hesaplı Evim Konut Kredisi Faiz Oranlarında İndirim

Halkbank Hesaplı Evim Konut Kredisi Faiz Oranlarında İndirim

Halkbank tarafından ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara sağlanan Halkbank Hesaplı Evim Konut Kredisi faiz oranlarında indirim yaptığını duyurdu.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:01
Halkbank Hesaplı Evim Konut Kredisi Faiz Oranlarında İndirim
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Halkbank tarafından sağlanan konut kredisi faiz oranlarında indirim haberi geldi. Geçtiğimiz günlerde konut kredisi faiz oranlarında indirim yapan banka kısa süre sonra ikinci indirimi gerçekleştirdi.

Ev sahibi olmak isteyen vatandaşların yakından takip ettiği konuya dair tüm ayrıntıları, faiz oranlarını ve ödeme seçeneklerine dair örnekleri Finans365.com olarak sizlere aktarıyoruz.

HALBANK KONUT KREDİSİNDE İNDİRİM

Halkbank tarafından ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara sağlanan Halkbank Hesaplı Evim Konut Kredisi konut kredisi kapsamında geçtiğimiz günlerde indirim haberi gelmiş ve banka faiz oranlarını yüzde 2’nin altına düşürmüştü. Halkbank tarafından konut kredisi faiz oranlarına yapılan son güncellemede çok küçük miktarda bir indirim daha yapıldı.

Banka Halkbank Hesaplı Evim Konut Kredisi faiz oranlarını yüzde 1.98’e çekti. Peki bu faiz oranıyla alınacak kredi detayları nasıl olur? İşte yanıtı,

Halkbank’tan yüzde 1.98 faiz oranıyla 100.000 TL konut kredisi kullanan bir vatandaş 60 ayda bu krediyi nasıl geri öder? Bankadan 100 bin TL kullanan bir vatandaş 60 ay boyunda bu ödemeyi aylık 2 bin 862 TL’lik taksitler halinde yapar. Yüzde 1.98 faiz oranıyla sağlanan kredi kapsamında müşteri 5 yıl sonunda ise 100 bin TL’yi 171 bin 772 TL olarak geri öder. Kredi tutarı 100 bin TL vade oranı 120 ay olursa aylık taksit miktarı 2 bin 188 TL olur. 100 bin TL 10 yılda 262 bin 571 TL olarak geri ödenir.

Kredi Haberlerinden anında haberdar olmak için.

Andorid uygulamamız için TIKLAYINIZ

İOS uygulamamız için TIKLAYINIZ

Facebook Sayfamız için TIKLAYINIZ

Haber Kaynağı: Finans365.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP