DOLAR

32,5269

0.15%
EURO

34,7543

-0.08%
ALTIN(gr)

2.485,88

0,97%
BİST 100

%
Hekimoğlu Dizisi Final Mi Yapacak? Uzun Zamandır Yayınlanmayan Dizi Ekranlara Veda Edebilir Mi?
  • Finans 365
  • Gündem
  • Hekimoğlu Dizisi Final Mi Yapacak? Uzun Zamandır Yayınlanmayan Dizi Ekranlara Veda Edebilir Mi?

Hekimoğlu Dizisi Final Mi Yapacak? Uzun Zamandır Yayınlanmayan Dizi Ekranlara Veda Edebilir Mi?

Covid-19 dizileri de sarmaya başladı. Son olarak Hekimoğlu dizisi de virüsün etkisinde kaldı. Peki hangi oyuncu coronavirus oldu? Çekimler durduruldu şimdi dizi final yapacak mı? Hepsini haberin devamını okuyarak öğrenebilirsiniz. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:35
Hekimoğlu Dizisi Final Mi Yapacak? Uzun Zamandır Yayınlanmayan Dizi Ekranlara Veda Edebilir Mi?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kanal D’de yayınlanan ve yabancı dizi “House” tan alınarak Türk televizyonlarında uyarlanan dizi Hekimoğlu farklı ve eğlenceli tarzıyla kendine geniş bir izleyici kitlesi yakalamayı başarmıştı. Dizi reytinglerde de kendine yer bulmuşken art ardına bölümlerin yayınlanmaması herkesi şaşırtmıştı. Kanal D’nin dizinin günü ve saatinde başka programlara yer vermesine kızan izleyiciler kanalı sosyal medyada linç etmeye başladılar. Fakat beklenen açıklama çok daha üzücü oldu. Dizinin başrol oyuncusu Timuçin Esen’in coronavirüse yakalandığı duyruldu. Bu durum oyuncunun hayranlarını üzüntüye boğarken diğer oyuncu arkadaşlarına bulaşıp bulaşmadığının soruları ise henüz yanıtsız. Ne yazık ki bu durum ilk değil. Sosyal mesafe ve maske kuralı hiçe sayılarak çekilen dizilerden pek çok virüs alarmı gelmek.

Koronaya Yakalanan Ünlü İsimler

İlk olarak Netflix’te yayınlanan Aşk101 dizisi oyuncuları olan Kubilay Aka, Alina Boz, İpek Filiz Yazıcı’nın virüse yakalandığı haberi gelmişti. Her geçen gün koronaya yakalanan ünlü isimler artarken Sağlık Bakanlığı tarafından dizi setleri için neden bir önlem alınmadığı sorusuda merak uyandırıyor. En son BluTv’de yayımlanacak olan Saygı dizisinde de corona paniği yaşanmış ve bütün setin durdurulma kararı alınmıştı. Hastalar içinde oyuncu olmasa da bu defa yönetmen ve set çalışanlarının testi pozitif çıkmıştı. Öyle görünüyor ki pandemi süreci; pek çok sektörle birlikte dizi sektörünü de uzun süre etkileyecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP