DOLAR

32,3476

0.29%
EURO

35,1347

-0.02%
ALTIN(gr)

2.309,72

1,43%
BİST 100

%
Hemen Başvuru Hızlı Onay İle 50 Bin TL Kredi Hesabınızda

Hemen Başvuru Hızlı Onay İle 50 Bin TL Kredi Hesabınızda

Pandemi süreciyle beraber bankalar faiz oranlarında güncelleme yaptı. Vatandaşın acil nakit ihtiyacının hızlı şekilde çözülmesi planlanıyor. Faiz oranlarındaki değişime ek olarak 12 aydan 36 aya kadar vade seçenekleri de sunulması gündemde. Başvuruların en yakın zamanda başlaması için çalışmalara hız verildi. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:07
Hemen Başvuru Hızlı Onay İle 50 Bin TL Kredi Hesabınızda
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Birçok Banka Kolaylık Sağladı

Normalleşme süreciyle beraber hem faiz oranları hem vade seçeneklerinde iyileştirmeler yapıldı. Merkez Bankasının da kanaatiyle değişen bu durum en çok vatandaşın işine yaradı. Özellikle taşıt ve ihtiyaç kredilerinde başvurular yoğunlaştı. 50 bin TL’ye kadar kredi imkanı sağlayan bankalar yeni dönem faiz oranlarını uygulayacağı gibi vade seçeneklerini de vatandaşın seçimine bıraktı. Kredi kampanyalarına ilişkin diğer detaylarda konuşuldu. İkinci el kredi faiz oranları konusunda tam bir açıklama yapılmazken kredi başvurularının duyurulmasıyla bu konuya da açıklık getirilmesi planlanıyor.

Özellikle taşıt kredileri üzerinden çalışma yapan bankalar yeni faiz oranlarını taşıt kredileri başlığı altında duyurmuş oldu. 36 aya kadar vade imkanının sunulacağı belirtilirken bu durumun tüm kredi seçeneklerine yansıyıp yansımayacağı merak konusu. Kamu bankalarına ek olarak özel bankaların da faiz oranlarını düzenlemeleri ile beraber vatandaşın elinde değerlendirebileceği birçok seçenek oluşmuş oldu. HSBC Bank 50 bin TL kredi için 36 aya kadar vade verirken faiz oranını %1.80 olarak belirledi. Çekilen bu kredi için ödenecek aylık tutar ise 2012 lira olarak hesaplandı. Türkiye İş Bankası da 50 bin TL kredi için %1.30 faiz oranı belirledi. 36 ay vade ile beraber aylık ödeme tutarı 1825 TL olacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP