Hemen Başvurunuzu Yapın! 1300 TL Karşılıksız Yardım!

Hemen Başvurunuzu Yapın! 1300 TL Karşılıksız Yardım!

Başvuruda bulunan vatandaşlar için devlet tarafından karşılıksız olarak 1300 TL verilecek! Başvuruda bulunan bütün vatandaşlar için geçerli olan bu yardım ekonomik sıkıntı için de olan veya ek gelir elde etmek isteyen vatandaşlar için büyük fırsat. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:13
Hemen Başvurunuzu Yapın! 1300 TL Karşılıksız Yardım!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Son zamanlarda birçok vatandaş bu fırsatı değerlendirmek adına birçok araştırmalarda bulunuyor. İşsizlik maaşına başvuruda bulunan birçok vatandaş bu maaşı almaya hak kazanıyor. Ancak bazı koşullar doğrultusunda başvurular kabul edilecek. En az 700 TL alacağınız maaş ödemeleri hakkında ki detaylar haberimizde…

Başvuru Yapana 1300 TL!

Karşılıksız olarak başvuru yapılan bu yardımda birçok vatandaşın yüzü gülecek. İşsizlik maaşından yararlanmak isteyen vatandaşlar İŞKUR’a başvuru yapanların sayısı kasım ayı içinde 136bin311i buldu. İşsizlik sigortası fonu altında yapılan açıklama yönünde işsizlik sigortasında uygulanmaya başlandı. 2002 senesinden bu yana elde edilen verilere göre 7milyon 724bin 373 kişi başvuruda bulundu.

İşsizlik Maaşı Almak İçin Şartlar Nelerdir?

İşsizlik maaşı bu süreçte birçok vatandaşın yüreğine su serpti. Peki, herkes bu ödenekten yaralanabiliyor mu? Başvuru yapacak vatandaşların dikkat etmeleri gereken noktalar şu şekildedir; Bu maaşı almak isteyen vatandaşların evlilik askerlik gibi sebepler yüzünden işten ayrılmaması gerekmektedir. Aynı zamanda işsizlik sigortasından para alabilmek için önemli unsurlar arasında işçinin kusurları yönünde iş akdinin bitmemesi koşulu bulunmaktadır. Bir diğer şart ise bu maaşı alabilmek için geçen 120 gün içinde aktif olarak çalışma şartı bulunmaktadır.

Geçici İşçi İçin Yasal Engel Bulunmuyor

Kamu alanında mevsimlik işçilerin işsizlik sigortası kapsamında olduklarına dair herhangi bir detay bulunmamaktadır. Yani 600 gün ve 120 şartına uymayan vatandaşlar işsizlik aylığından yararlanma olanakları yoktur.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP