DOLAR

32,3394

0.25%
EURO

35,1379

-0.02%
ALTIN(gr)

2.302,30

1,10%
BİST 100

%
Her Emekli Ödeme Alabilecek Hesaplarınızı Kontrol Edin

Her Emekli Ödeme Alabilecek Hesaplarınızı Kontrol Edin

Emeklilerin ödemeleri bu dönemden oldukça sıklaştı. Yapılan açıklamaya göre belli şartlar dahilinde ödemeler daha da artacak. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:55
Her Emekli Ödeme Alabilecek Hesaplarınızı Kontrol Edin
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Emeklilerin destek ödemesi alması neredeyse imkânsız bir hale gelmişti. Devletin her hakkında faydalanan emekliler devletten destek ödemesi alamıyordu. Bundan dolayı oldukça sıkıntı yaşayan vatandaşlar için yeni bir çıkış kapısı oluşturuldu. Yapılan açıklamaya göre bankalarla mutabık kalındığı taktirde maaşlarıyla orantılı şekilde ödeme alınabilecek. Özellikle kamu bankalarından abu işlem çok daha kolay bir hal alacak. İstenen tek şart ise alınacak emekli maaşının ilgili bankaya taşınması. Sadece bu şartı yerine getiren tüm emekliler 1000 TL’den başlayan promosyonlardan yararlanabilecek. Pandemi dolaysıyla iş ulamayan vatandaşlara şifa olacak bu ödem için geri sayım devam ediyor. İşlemeler tamamlandığında her vatandaş ödeme alabilecek.

Orantı Emekli Maaşlarına Göre Yapılacak

Ödeme alınması için kişilerin o bankadan emekli maaşı alması gerekiyor. Bu bağlamda ise bankalara başvuru yapmak önemli olacak. Bankalara başvuru yapıldıktan sonra bankalar kişilere taahhütname imzalatacak. Buna göre 3 yıl sürecek bir serüven başlamış olacak. Bankalara geçiş yapan vatandaşlar bankaların başka fırsatlarından da yaralanmış olacak. Özellikle emeklilerin sonra ticaretle uğraşan vatandaşlar POS cihazı fırsatlarıyla işlem yapmış olacak. Kimlik kartının fotokopisi ve emekli maaşının bordrosu başvurular için yeteli olacak. Kişilerin hangi bankada hesabı var ise o bankadan emekli maaş alması daha makul gözüküyor. Başvuru işlemleri anın da sonuçlandırılacak. 3 yılın sonunda biten taahhütten sonra bankalar tekrar bir taahhütname imzalatıp aynı ödemeyi tekrardan vatandaşlara verecek. Emekli maaşlarına göre promosyon verilmesi planlanıyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP