DOLAR

32,3162

0.2%
EURO

35,1419

0.02%
ALTIN(gr)

2.292,48

0,67%
BİST 100

%
Herkese Bu Ödeme Yapılacak Maaş Almayanların Başvuru Yapması İsteniyor
  • Finans 365
  • Finans
  • Herkese Bu Ödeme Yapılacak Maaş Almayanların Başvuru Yapması İsteniyor

Herkese Bu Ödeme Yapılacak Maaş Almayanların Başvuru Yapması İsteniyor

Devlet destekleri artık maaş sistemine geçmiş durumda. Yapılan açıklamaya göre bazı ödemeler için bu durum kesinleşti. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:15
Herkese Bu Ödeme Yapılacak Maaş Almayanların Başvuru Yapması İsteniyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Vatandaşların devlet destekleri onsunda ne kadar hassas oldukları bilinen bir gerçek. Durum böyle olunca devlet de duruma bir cüzüm getirmek mecburiyetinde kaldı. Devamlı başvuru ve sil baştan işlemlerinin olması baştan devlet olarak üzere tüm kurum ve kuruluşları yoruyordu. Geçile sistemle beraber artık her başvuru döneminde milyonlarca evrakla kişiler uğraşmak zorunda kalamayacak. Bazı ödemeleri maaş formatında verecek olan devlet bir şartı sağlayamayan vatandaşın için diğer şartı yürürlüğe koyacak. Bu bağlamda vatandaşın her destek ödemesi incelesi ve şarta uyup uymadığını belirtmesi gerekir. Daha önceden devlet desteği almış birinin her destek ödemesi için başvuru yapması normal karşılanırken develin çizdiği şartları daha önceden bilen ve ona göre onay ya da ret almış vatandaşın kamu kurumlarını oyalaması hoş karşılanmıyor.

Başvurular Hemen Açılacak

Yapılan açıklamaya göre devlet muhtaçlık parası ödemiş olacak ve bu ödemden yukarda bahsedildiği gibi şartların çoğuna ulayan vatandaşların alamsı bekleniyor. Maaş gibi ödeme ödemelerin çoğunluğu yaşlılar ve engelli vatandaşları kapsadığı için bu şartlara uymak da öyle kolay değil. Ancak vatandaşın bu dönemde destek ödemesi alması da mümkün değil özellikle 18 günlük tam kapanmaya gidilmesinin konuşulduğu bu dönemde. Bunda dolayı devlet vatandaş için böyle bir hamle yapmayı uygun bularak gerekli olan evrakların da duyurusunu yaptı. Yapılan duyuruların ardında başvuruların da açıklanması bekleniyor. Başvurular online ya da yüz yüze, fiziksel şekilde yapılabilecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP