Hesabınızı Kontrol Edin, 1000 TL Yatmış Olabilir

Hesabınızı Kontrol Edin, 1000 TL Yatmış Olabilir

Mart ayından bu yana yaşanan zorlu pandemi dönemi vatandaşın ekonomik anlamda zorluk çekmesine neden oluyor, hal böyle olunca devletten gelen desteklerinde ardı arkası kesilmiyor. Aralık ayının gelmesiyle ödemelere bir yenisi daha eklendi, işte detayları…

ABONE OL
3 Şubat 2022 20:52
Hesabınızı Kontrol Edin, 1000 TL Yatmış Olabilir
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Hesaplarınızı kontrol edin çünkü 1000 Tl yatmış olabilir. Vatandaş bu zorlu günlerde ekonomik sıkıntılar yaşarken bir nebze dahi olsa rahat nefes almaları açısından yapılan ödemelerin Aralık ayı devri başladı. E devlet üzerinden yapılan başvurular sonrasında ödemeler PTT üzerinden yapılacak, 3. Faz ödemelerinin devam edip etmediği de bu şekilde öğrenilmiş olunacak.

Pandemi Sosyal Yardımları Neler?

Vatandaşın son zamanlarda en çok merak ettiği sorulardan biri, pandemi sosyal yardımları neler? Devlet muhtaç ve ihtiyaç sahibi olan aileler için tam 1000 Tl yardım yapmaya başladı. E devletten yapılan başvurular onaylanırsa ödemeler Ptt üzerinden elden yapılır. Aile çalışma ve sosyal hizmetler bakanlığı pandemi destek ödemeleri hakkında merak edilen soruları yanıtladı.

En çok merak edilen başvurular hala devam ediyor mu sorusuydu, evet 3. Faz ödemelerine hala başvurular alınıyor. Ancak ödemelerin ne zaman olacağı hakkında kesin bir açıklama henüz yok. Peki vatandaş başvuruları nasıl yapacak?

TC Kimlik numarası son hanesi 0 olanlar pazartesi günü

  • Son hanesi 2 olanlar Salı günü
  • 4 olanlar Çarşamba günü
  • 6 olanlar Perşembe günü
  • 8 olanlar Cuma günü

Geri kalanlar ise cumartesi ve pazar günleri içinde başvuruda bulunabilecek

Başvuru sonrasında eğer onaylanırsa vatandaş derin bir nefes alabilecek, ödemelerini daha kolay bir şekilde halledebilecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP