DOLAR

32,5488

0.21%
EURO

34,7279

-0.1%
ALTIN(gr)

2.488,53

0,19%
BİST 100

%
Hünkar Ölüyor Mu? Dizide Beklenmedik Gelişme!

Hünkar Ölüyor Mu? Dizide Beklenmedik Gelişme!

Başladığı günden itibaren izleyenlerini soluksuz bırakan Bir Zamanlar Çukurova yine heyecanlı geçen son bölümünde sevenlerini şaşırttı. Dizinin sevilen karakteri Hünkar, bıçaklanarak yere yığıldı. Peki Hünkar öldü mü? Vahide Perçin diziden ayrılıyor mu? İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:31
Hünkar Ölüyor Mu? Dizide Beklenmedik Gelişme!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Vahide Perçin’den Ayrılık Şüphesi!

Dizinin yayınlanmış ilk bölümünden bu yana Hünkar karakterini canlandıran Vahide Perçin’in diziden ayrılacağı konusundan şüpheler meydana geldi. Son bölümde Behice’nin bıçakladığı Hünkar karakteri, kanlar içerisinde kalarak bayıldı. Hünkar’a ne olacağı merak konusuyken, yapımcı, senarist ve oyunculardan hiçbir ipucu gelmedi. Daha önceki haftalarda da Vahide Perçin’in diziden ayrılacağı dedikodusu yayınlanmışken son bölümde Hünkar’ın bıçaklanması, dizi severleri şüphe ve merak içerisinde bıraktı. Bir sonraki bölümde neler olacağı merak konusuyken, Bir Zamanlar Çukurova’nın önümüzdeki hafta reyting patlaması yaşayacağı öngörülüyor.

Bir Zamanlar Çukurova’da Büyük Veda

ATV ekranlarına renk getirmiş ve geniş izleyicisi kitlesiyle ekranlarda kendine yer bulmuş Bir Zamanlar Çukurova dizisinde merakla beklenen ayrılık dedikoduları netleşmeye başladı. Dizinin Hünkar adlı karakterini canlandıran ve daha önce yer aldığı diğer yapımlarda da kendini sevdirmiş Vahide Perçin, anlaşmazlık yaşadığı iddialarını reddetmemişti. Yayınlanan son bölüm sonrasında netlik kazanan ayrılık, Bir Zamanlar Çukurova izleyicisini son derece üzdü. Bununla birlikte diziye son zamanlarda giren ve Sevda isimli karaktere hayat veren Nazan Kesal, bu ayrılıkta izleyiciye teselli oldu. Vahide Perçin’in Bir Zamanlar Çukurova serüveninin 71’inci bölüm itibariyle sonlanacağı haberi, dizinin sıkı takipçilerinde şok etkisi yarattı. Her bölüm sergilediği üstün oyunculuk performansıyla diziye ren veren Vahide Perçin’in, önümüzdeki haftalar itibariyle dizide yer alamayacak olması haberi izleyicileri son derece üzdü.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP