ICBC Bank Yaptığı Faiz İndirimiyle En Uygun Konut Kredisi Veren Banka Oldu
  • Finans 365
  • Kredi
  • ICBC Bank Yaptığı Faiz İndirimiyle En Uygun Konut Kredisi Veren Banka Oldu

ICBC Bank Yaptığı Faiz İndirimiyle En Uygun Konut Kredisi Veren Banka Oldu

Konut kredisi kullanmak isteyen vatandaşlar için ICBC Bank'tan indirim haberi geldi. Banka yapmış olduğu açıklamasında konut kredisi faiz oranlarını düşürdüğünü bildirdi.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:21
ICBC Bank Yaptığı Faiz İndirimiyle En Uygun Konut Kredisi Veren Banka Oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ICBC Bank gün içinde yapmış olduğu bir açıklama ile konut kredisi faiz oranlarında indirime gittiğini duyurdu. Banka tarafından alınan bu karar kısa süre içinde alınmış ikinci faiz indirimi kararı olarak dikkat çekti. Banka tarafından yapılan açıklama ve kredi faiz oranlarına dair detaylar şu şekilde,

ICBC BANK KONUT KREDİSİ FAİZ ORANLARINI DÜŞÜRDÜ

ICBC Bank konut kredisi faiz oranlarında Bankalar son dönemlerlerde konut kredisi faiz oranlarında yapmış oldukları indirimler dikkat çekiyorlar. Anlaşmalı konut projelerinde yüzde 0.98 faiz oranıyla kredi sağlayan bankalar normal konut kredisinde de faiz indirimlerine gidiyorlar. Bunun son örneği ise ICBC Bank’tan geldi.

Banka Kampanyalı Yeni Evim Kredisi kampanyasını açıkladı ve bu kampanya ile müşterilerine yüzde 1.84 faiz oranıyla keredi sağlayacağını duyurdu. Bu faiz oranı ise şuan en uygun konut kredisi faiz oranı olarak göze çarpıyor. ICBC Bank en son 9 Ocak’ta faiz indirimi kararı almış ve konut kredisi faizlerini yüzde 2.28 seviyesinden yüzde 1.89 bandına indirmişti. Yapılan ikinci indirim ile bu oran yüzde 1.84’e çekilmiş oldu.

ICBC Bank müşterileri yüzde 1.84 faiz oranıyla kredi çektiklerinde ödeme planları şu şekilde oluyor. Banka 120 ay vadeli 100 bin TL konut kredisini aylık 2 bin 72 TL olarak tahsil ediyor. Toplam yıllık maliyet ise yüzde 25 oranında oluyor. Geri ödeme ise toplamda 248 bin TL olarak yapılıyor.

Kredi Haberlerinden anında haberdar olmak için.

Andorid uygulamamız için TIKLAYINIZ

İOS uygulamamız için TIKLAYINIZ

Facebook Sayfamız için TIKLAYINIZ

Haber Kaynağı: Finans365.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP