Emeklilere Faizsiz Kredi Müjdesi Seçimden Önce Çıkar Mı?
  • Finans 365
  • Kredi
  • Emeklilere Faizsiz Kredi Müjdesi Seçimden Önce Çıkar Mı?

Emeklilere Faizsiz Kredi Müjdesi Seçimden Önce Çıkar Mı?

Geçim sıkıntısı yaşayan emeklilerin desteklenmesi amacı ile ortaya atılan emeklilere faizsiz kredi aradan geçen uzun zamana rağmen ne yazık ki bir türlü hayata geçirilemedi. Alınan erken seçim kararı ise emekliler için büyük bir umut ışığı oldu.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:02
Emeklilere Faizsiz Kredi Müjdesi Seçimden Önce Çıkar Mı?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Erken Seçim Kararı Emekliler İçin Fırsat Olur Mu?

Emekli olan kişilerin dört gözle beklediği faizsiz emekli kredisi için erken seçimin bir seçim yatırımı olup olmayacağı merak konusu oldu. Emekli konfederasyonları konu hakkında hükümet kanadına baskı yapmaya devam ederken gelen ilk tepkilerin olumlu olduğu yönünde bilgi veriliyor.

Emeklilere Faizsiz Kredi Ne Zaman Verilecek 2018

Emekliler için faizsiz kredi desteği için ilk tarih 2017 yıl sonu olarak belirlenmişti. Ancak bankalar ile hükümetin ortak bir zeminde buluşamaması nedeni ile karar ertelenmiş ve 2018 yılının ilk çeyreğinde çıkarılacağı konuşulmuştu. Mayıs ayına geldiğimiz bu son günlerde henüz emekliye faizsiz kredi desteği için hükümet kanadından beklenen adımlar ne yazık ki atılmış değil.

Pek çok emekli “emekliye 10 maaş faizsiz kredi ne zaman verilecek?” sorusunun yanıtını ararken kararın şimdilik bir seçim yatırımına çevrilip çevrilmeyeceği konusunda kesin açıklama yapılmış değil. Ancak yakın zamanda büyük bir oy patlaması yaşatacak olan “emekliye faizsiz kredi müjdesi” verilecek gibi görünüyor. Seçimin çok yakın bir tarihte yapılacak olması gerekli yasal düzenlemeler için zamanın yetersiz kalmasına neden olursa seçimden sonra bu kararın hayata geçirilebileceği ve bunun bir seçim vaadi olarak sunulması imkanı da bulunuyor. Kaynak: finans365.com

Emeklilere Faizsiz Kredi Veren Bankalar

Şu anda ne yazık ki emekliye faizsiz kredi veren hiçbir banka bulunmuyor. Halkbank emeklilere faizsiz kredi desteği içinde bu kararın çıkması bekleniyor. Yani bu karar bankalar tarafından değil hükümet tarafından alınarak hayata geçirilebilecek bir karar ve emeklilere faizsiz kredi veren bankalar hükümet kanadınca belirlenecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP