İhtiyaç Kredisi Kullanmak İsteyenler Dikkat !Bankaların Bayram Kredisi Kampanyaları Başlıyor
  • Finans 365
  • Kredi
  • İhtiyaç Kredisi Kullanmak İsteyenler Dikkat !Bankaların Bayram Kredisi Kampanyaları Başlıyor

İhtiyaç Kredisi Kullanmak İsteyenler Dikkat !Bankaların Bayram Kredisi Kampanyaları Başlıyor

İhtiyaç kredisi faiz oranları yükselmeye devam ederken bankalar bayram dönemine hazırlanmaya başlandı. İhtiyaç kredisi kullanmak istiyorum diyen kişiler için çok daha düşük kredi faiz oranları ve dosya masrafsız kredi kullanabilecekleri yeni dönem başlıyor.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:50
İhtiyaç Kredisi Kullanmak İsteyenler Dikkat !Bankaların Bayram Kredisi Kampanyaları Başlıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bayram öncesinde artan nakit ihtiyaçlar, bayram tatil turları ya konut tadilatları gibi farklı ihtiyaçlar için bankalar ihtiyaç kredisi kampanyaları düzenliyor. Bayram kredisi veren bankalar bu döneme özel olarak artan kredi talebinden yararlanmak için farklı seçenekler ve fırsatlar sunuyor. Bazı bankalar ihtiyaç krediis faiz oranlarını düşürürken bazı bankalarda dosya masrafsız kredi kullandırıyor.

Bayram Kredisi Veren Bankalar Hangileri?

Bankaların bayram kredileri 2018 yılında da oldukça dikkat çekerken Ramazan Kredisi ya da Şeker Bayramı kredisi olarak isimlendirilen kredi paketlerinde daha iyi koşullarda borçlanma fırsatı sunuluyor. Düzenlenen 2018 bayram kredisi kampanyaları arasında her banka farklı bir seçenek sunuyor. “İki bayram arası kredi ödemesi olmaz” diyen bazı bankalar ise 3 ay ertelemeli ihtiyaç krediis kullandırıyor.

Vakıfbank bayram kredisi, Akbank bayram kredisi, İş Bankası bayram kredisi ve Yapı Kredi bayram kredisi paketleri her yıl kredi kullandıran ve geleneksel bayram kredisi kampanyaları düzenleyen bankalar arasında yer alıyor. Buna ek olarak Garanti Bankası bayram kredisi kampanyası adı altında özel bir kredi kampanyası düzenlemiyor ancak müşterilerine bu dönemde bahar kredisi gibi farklı isimler altında seçenekler sunuyor.

En Uygun Bayram Kredisi Veren Banka Hangisi?

Şu anda Vakıfbank kuruluş yıldönümü kredisi kampanyası ile kredi faiz oranları için yüzde 1,30 oranına kadar düşerken bayram kredisi kampanyası için resmi bir açıklamada bulunmuş değil. Ancak bayram kredisi için de en düşük bu oranda bir yerde durması bekleniyor.

Bankaların 2018 Bayram Kredisi Kampanyaları Ne Zaman Başlar?

Bayram kredisi kampanyaları 2018 yılı için Ramazan ayının başlaması ile beraebr başlayacaktır. Yani bankalar en geç Mayıs ayının ortası gibi bayram kredileri için reklamlara başlayacak ve Ramazan bayramı tatilinin bitmesini takip eden 15 günlük süreç boyunca yine bayram kredisi başvuru formu doldurulmasına izin verecektir. Kaynak: finans365.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP