İş Bankasından 48 Aya Varan İhtiyaç Kredisi

İş Bankasından 48 Aya Varan İhtiyaç Kredisi

Türkiye İş Bankası Türkiye İş Bankası nakit ihtiyacınızı karşılamak için kampanyalar sunmaya devam ediyor. Farklı ödeme koşulları ve avantajlı kampanyalar ile müşterilerine destek oluyor. Türkiye İş Bankası sunmuş olduğu ihtiyaç kredisi kapsamında 48 aya varan vade imkanı sunuyor. İş Bankasının sunduğu ihtiyaç kredisinin detaylarını haberimizde sizlerle paylaşıyoruz...

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:27
İş Bankasından 48 Aya Varan İhtiyaç Kredisi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye İş Bankası nakit ihtiyacınızı karşılamak için kampanyalar sunmaya devam ediyor. Farklı ödeme koşulları ve avantajlı kampanyalar ile müşterilerine destek oluyor.

İş Bankası, hayallerine kavuşmak isteyen vatandaşların nakit ihtiyacını karşılamak için farklı vade seçenekleri ve ödeme koşulları sunarak hizmet vermeye devam ediyor. İş Bankası tarafından sunulan ihtiyaç kredisinin detaylarını sizler için paylaşıyoruz…

Kredi ihtiyacını karşılayan İş Bankası, müşterilerinin nakit ihtiyacını karşılamak için sunmuş olduğu kredi kapsamında 3 ile 48 aya varan vade seçeneği sunuyor. İş Bankasının sunmuş olduğu kredi kapsamında ödemeler 30 gün sonra başlayacak şekilde düzenlendi.

Kefil Şartı Yok

İş Bankasının sunduğu ihtiyaç kredisi kapsamında kefil ön şartı aranmıyor. Fakat, banka gerekli gördüğü takdirde kefil talebinde bulunma hakkına sahip. Banka tarafından sunulan ihtiyaç kredisi kapsamında, tahsis ücreti alınacak kredi tutarına göre değişiklik gösterir. Bu ücrete yüzde 5 oranındaki BSMV dahil edilmemiştir.

Sigorta Primi Hesaplaması 35 Yaş Üzerinden

Bankanın sunmuş olduğu ihtiyaç kredisi kampanyasında, sigorta primi 35 yaş üzerinden hesaplanırken, kredi tutarı, kredi vadesi ve müşterinin yaşına göre değişiklik gösterir. Ayrıca, hesaplanan yıllık maliyet oranına sigorta tutarı dahil edilmemiş olup, banka kampanya süresince kampanya koşullarını değiştirme hakkını gizli tutar.

Banka tarafından sunulan İhtiyaç Kredisinin maliyet tablosu şu şekilde:

Bankanın sunmuş olduğu ihtiyaç kredisi kapsamından yararlanmak isteyenler bankanın herhangi bir şubesinden başvuruda bulunabildiği gibi ister bankanın internet adresi üzerinden ister telefon uygulamasından ister bankamatiklerden de başvuruda bulunabilme kolaylığı da sunuyor.

finans365.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP