Odeabank Nakit Hazır İle İhtiyaç Kredisi

Odeabank Nakit Hazır İle İhtiyaç Kredisi

Odeabank, düzenlediği çok çeşitli kampanyalar ile Türkiye’nin en girişimci bankalarından bir tanesi. 2012 yılında faaliyet hayatına başlayan Odeabank, aynı zamanda Türkiye’nin en genç bankalarından da bir tanesi. Fakat bu gençliğine rağmen Odeabank’ın kökleri ana hissedarı olan Bank Audi aracılığı ile çok daha derinlere uzanıyor.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:49
Odeabank Nakit Hazır İle İhtiyaç Kredisi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Günde 4 TL’den Başlayan Taksit İmkanları

Odeabank, nakit ihtiyacı dahilinde kredi kullanmak isteyen vatandaşlar için Nakit Hazır Kredisi aracılığıyla çok uygun vade seçenekleri ve faiz oranları ile müşterilerinin nakit ihtiyacını karşılıyor. Odeabank’ın Nakit Hazır Kredisi, günlük 4 TL’den başlayabilen geri ödeme rakamları ile müşterisine nakit ihtiyacı olduğu anlarda kolaylıklar sunuyor. Odeabank’ın nakit hazır ihtiyaç kredisi avantajlarından faydalanabilmek için cep telefonundan SMS yoluyla başvuru yapılabiliyor ve yapılan başvurunun hemen ardından yine cep telefonu aracılığı ile son derece hızlı bir şekilde cevap alınabiliyor. Cep telefonu ile Nakit Hazır başvurusunu gerçekleştirmek için Odeabank müşterilerinin KREDİM yazıp, boşluk bırakıp Türkiye Cumhuriyeti kimlik numaralarını yazmaları ve 8444’e SMS olarak göndermeleri gerekiyor.

15 bin TL’ye Kadar Ulaşabilen Nakit Hazır İhtiyaç Kredisi

Odeabank Nakit Hazır kampanyasının sağladığı avantajlar ile, Odeabank müşterileri 15 bin TL’ye ulaşabilen toplam tutarlar dahilinde kredi çekebiliyor. 36 aya kadar çıkabilen vade seçenekleri ve aylık yüzde 0,99 seviyesinden başlayan kredi faiz oranları ile Odeabank, bütün müşterilerinin kolayca ihtiyaç kredisi almasına olanak tanıyor. Bununla beraber, Odeabank’ın Nakit Hazır kampanyasından faydalanabilmek için Odeabank tarafından hiçbir evrak veya belge talebi olmuyor ve Nakit Hazır Kredisi’nin temini sırasında alınacak olan bütün tutarlar ve dosya masraflarının toplam bedeli sadece 150 TL’lik bir rakama denk geliyor. Odeabank’ın Nakit Hazır İhtiyaç Kredisi kapsamında, 3 bin liralık bir ihtiyaç kredisi 9 ay vade seçeneği ile ve 0,99’luk bir faiz oranı ile birlikte günlük yaklaşık 12 TL’lik bir miktara gelebiliyor. Bununla beraber, 36 ay vade ile ve yüzde 1,45 oranında bir faiz miktarı ile elde edilen 10 bin TL’lik bir ihtiyaç kredisi ise günlük yaklaşık olarak 12,5 liralık bir geri ödeme seçeneği ile çekilebiliyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP