VakıfBanktan 48 Aya Varan Yeni Yıl Kredisi

VakıfBanktan 48 Aya Varan Yeni Yıl Kredisi

VakıfBank, ihtiyaçların karşılanması için 48 aya varan vadelerle Yeni Yıl Kredisi kampanyası sunuyor. Kredi kapsamından yararlanmak isteyenler için detayları haberimizde paylaşıyoruz...

ABONE OL
3 Şubat 2022 20:58
VakıfBanktan 48 Aya Varan Yeni Yıl Kredisi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Vakıf Bank, yeni yılda ihtiyaçlarınızı karşılamanıza yardımcı olabilmek için farklı kredi imkanları sunuyor.

Bütün ihtiyaçlarınızı karşılayabilmeniz için sunmuş olduğu kredi kapsamında 48 aya varan vade imkanı, uygun faiz oranları ve farklı ödeme seçenekleri ile Yeni Yıl Kredisi sağlıyor. Banka tarafından sunulan bu kredi kapsamından, kamu personeli, özel sektör çalışanları ve emekliler yararlanabiliyor.

48 Aya Varan Vade

Sunulan Yeni Yıl Kredisinden yararlanmak isteyenler bütün VakıfBank şubelerinden başvuruda bulunabilir. Ayrıca, cep telefonundan da kredi başvurusunda bulunulabiliyor.

VakıfBankın sunmuş olduğu kredi kampanyasına cep telefonu ile başvuruda bulunabilmek için; aralarında birer boşluk bırakarak, KREDI, T.C. Kimlik No, Aylık Gelirinizi yazıp 5724’e SMS gönderilerek gerçekleştirilebiliyor.

Farklı Ödeme Seçenekleri

VakıfBank tarafından ihtiyaçların karşılanması için sunulan kredi kapsamında, aylık eşit taksitli, artan taksitli, azalan taksitli, 3 ay ödemesiz dönemli aylık eşit taksitli, 3 ayda bir eşit taksitli, son taksit balon ödemeli ve değişken taksitli olarak farklı seçenekler sunuyor.

Banka tarafından sunulan kredinin özellik tablosu şu şekilde:

Yeni Yıl Kredisinin maliyet tablosu şu şekilde belirtildi:

Kefil Şartı Aranmıyor

Kredi Tahsis Ücreti kredi tutarının yüzde 0.5’i oranında olup kredi tahsis ücreti üzerinden yüzde 5 Banka Sigorta ve Muamele Vergisi (BSMV) tahsis edilmektedir.

VakıfBank, sunmuş olduğu kampanya süresini ve kampanya süresince, alınacak ücretleri ve faiz oranlarını değiştirme hakkına sahiptir. Söz konusu kredi başvurularında kefil şartı aranmasa da gerektiği takdirde banka kefil talebinde bulunabilir.

Banka tarafından farklı ödeme koşullarından artan taksit uygulaması müşteri gelir ve skor bilgileri kapsamında Banka tarafından değerlendirmeye alınıyor. Banka gerekli gördüğü durumlarda, kredi kullandırım koşullarında değişiklik yapma hakkını gizli tutar.

Bankanın sunmuş olduğu kredi kapsamında detayları bilgileri bütün şubelerinden öğrenebilirsiniz.

finans365.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP