Yapı Kredi Bankasından 48 Ay Vadeli Tatil Kredisi

Yapı Kredi Bankasından 48 Ay Vadeli Tatil Kredisi

Yapı Kredi Bankası tatile gitmek isteyen müşterilerine Tatil Kredisi kampanyası sunuyor. Yapı Kredi Bankası sunmuş olduğu kampanya kapsamında, hem yurt içi hem de yurt dışı seyahatleri kapsamında tatil planı yapanlar için tatil kredisi kampanyası sunuyor. Banka sunmuş olduğu kredi kapsamında 48 aya varan vade seçeneği sunarken, farklı ödeme seçenekleri ile de ödeme kolaylığı sağlıyor. Yapı Kredi Bankasının sunmuş olduğu kredinin detaylarını haberimizde paylaşıyoruz...

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:33
Yapı Kredi Bankasından 48 Ay Vadeli Tatil Kredisi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yapı Kredi Bankası tatile gitmek isteyen müşterilerine Tatil Kredisi kampanyası sunuyor. Yapı Kredi Bankası sunmuş olduğu kampanya kapsamında, hem yurt içi hem de yurt dışı seyahatleri kapsamında tatil planı yapanlar için tatil kredisi kampanyası sunuyor.

Bütçeye Uygun Ödeme Seçenekleri

Bankanın sunmuş olduğu ihtiyaç kredisi kapsamında Tatil Kredisi Kampanyası ile müşterilerine özel ödeme seçenekleri sunuyor. Farklı faiz oranları ve çeşitli kredi avantajları sunuyor. Yapı Kredi Bankası tarafından sunulan tatil kredisi kapsamında 48 aya varan vade imkanı ile farklı ödeme planları sunarak, müşterilerin aylık bütçelerine uygun olarak düzenlenen ödeme seçenekleri ile müşterilerine kolaylık sağlıyor.

Yapı Kredi Bankası tarafından sunulan tatil kredisi kampanyasına başvurular farklı şekillerde gerçekleştirilebiliyor. Bankanın resmi internet sitesi üzerinden, SMS ya da telefon bankacılığı ile başvuru yapma imkanı sunuluyor.

Nasıl Başvuru Yapılır?

Kampanyaya başvuru için bankanın resmi internet sitesi üzerinden kampanyanın bulunduğu sayfadan yapılmaktadır. SMS olarak başvuru yapacaklar ise cep telefonun mesaj kısmından aralarında bir boşluk bırakarak sırası ile T.C. kimlik numaranın ve aylık gelirin yazılması, sonrasında ise 4411’e mesaj atarak başvuru gerçekleştirilebilir.

İstenilen Evraklar

Fakat yapılan bu başvurular ön başvuru kapsamına alınıyor. Yapılan kredi başvuruları banka tarafından kabul edilir ise gerekli evraklar ile birlikte bankaya başvurmaları gerekmektedir. Bu kapsamda banka tarafından istenilen belgeler kapsamında; nüfus cüzdanının fotokopisi, gelir belgesi ve adresi gösteren belge yer alıyor. Banka tarafından istenilen gelir belgesi kişilere gör değişiklik gösteriyor.

Ayrıca, serbest meslek sahiplerinin son vergi levhalarının fotokopilerini, emeklilerin maaş cüzdanlarını, kira geliri olanların kira kontrat ya da gayrimenkul tapusu da isteniyor.

Yapı Kredi Bankası tarafından sunulan tatil kredisi kapsamında adres bilgileri için ise ikametgah belgesi ya da son 3 aya ait olan elektrik, doğalgaz, su ya da telefon gibi faturaların getirilmesi gerekiyor. Yapı Kredi Bankasının müşterilerine sunmuş olduğu Tatil Kredisi kampanyası kapsamında faiz oranları kişilere göre değişiklik göstermektedir.

Yapı Kredi Bankasının sunmuş olduğu kredi kampanyası kapsamında detaylar için bankanın şubelerine başvuruda bulunabilirsiniz.

Güncel ve sondakika ekonomi haberlerinden anlık olarak haberdar olmak için uygulamamızıindirin:

Finans365Android uygulama için TIKLAYIN

Finans365IOS uygulama için TIKLAYIN

finans365.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP