İhtiyaç Kredisi İçin PTT Çalışmaları Tamamladı 80 Bin TL Hemen Ödenecek
  • Finans 365
  • Kredi
  • İhtiyaç Kredisi İçin PTT Çalışmaları Tamamladı 80 Bin TL Hemen Ödenecek

İhtiyaç Kredisi İçin PTT Çalışmaları Tamamladı 80 Bin TL Hemen Ödenecek

Düşük faiz ve esnek ödeme koşullarıyla ihtiyaç kredisi çalışmalarında PTT sona yaklaştı. İhtiyaç kredisi almak isteyen vatandaşlar başvuru şartlarını araştırmaya başladı. 80 bin TL’ye kadar limit oluşturan PTT krediye ihtiyacı olan vatandaşlara yardımcı olacak. Kredi verme kapsamını genişleten PTT kredi başvurularını en kısa zamanda açacak. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:46
İhtiyaç Kredisi İçin PTT Çalışmaları Tamamladı 80 Bin TL Hemen Ödenecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kredi Kapsamına Emekliler Dahil Edildi

Açıklamalara göre kefil ya da teminat aramayan PTT vatandaşın krediye kolay ulaşımını sağlamış olacak. Düşük faiz ve esnek ödem seçeneklerinin yanı sıra 80 bin TL gibi bir üst limitin olması vatandaşın işini hayli kolaylaştıracak. Vade seçeneklerini de vatandaşa bırakan PTT Bank bu seçeneklerle beraber ödeme planlarını ve faiz seçeneklerini değiştirebilecek. Başvuru esnasında detaylı bilgiler ve seçenekler vatandaşa aktarılmış olacak. 36 aya kadar vade imkanı sunan banka ödemelerle vatandaşı bunaltmak istemediğini belirtti.

Kredi kapsamınadahil edilen emekliler için başka alternatifler de oluşturuldu. Banka emekliler için özel faiz oranı oluşturduğunu duyurdu. Bu noktada özel bankalarla iletişim kurmaya ve anlaşmaya devam eden PTT krediler konusunda vatandaşın lehine kampanyalar oluşturmaya devam edecek. Başvurular ise şubelerden gerçekleştirilecek. Size en yakın şubeye TC kimlik numaranızın okunaklı olduğu kimlik, pasaport ile gitmeniz yeterli olacaktır. Kredi başvurusu için gereken formu kimlik fotokopinizle beraber teslim ederek işlemi sonlandırmış olacaksınız. Başvuruların en kısa zamanda sonuçlandırılıp vatandaşa dönüş sağlanması bekleniyor. 30 bin TL’den 80 bin TL’ye kadar kredi çekme imkanınız bulunuyor. Faiz oranlarında yapılan yeni güncelleme ile size en uygun orandan kredi alabilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP