İhtiyaç Kredisine Düşük Faiz Düzenlemesi Geldi Başvuruda Kuyruklar Oluştu
  • Finans 365
  • Kredi
  • İhtiyaç Kredisine Düşük Faiz Düzenlemesi Geldi Başvuruda Kuyruklar Oluştu

İhtiyaç Kredisine Düşük Faiz Düzenlemesi Geldi Başvuruda Kuyruklar Oluştu

İhtiyaç kredisine vatandaşlar bu dönemde çok ihtiyaç duyuyor. Pandemiyle beraber artan talebin farkında olan İş Bankası yenilenen faiz oranları ile yeni kredi kampanyaları oluşturmaya başladı. Bu kampanyalardan en yenisi ise 150 bin TL’ye varan ihtiyaç kredisi kampanyası. 36 aya kadar sunulan vade imkanı ile nakit olarak 150 bin TL kredi çekebilirsiniz. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:34
İhtiyaç Kredisine Düşük Faiz Düzenlemesi Geldi Başvuruda Kuyruklar Oluştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Zorlu günlerde vatandaşın yanında olan İş Bankası yeni kredi kampanyaları ile vatandaşın yüzünü güldürmeye devam ediyor. 150 bin TL’ye kadar kredi imkanı sağlayan banka bu sayede vatandaşın nakit ihtiyacına cevap verirken ayrıca vatandaşın almasını gerektiren beyaz eşya gibi ihtiyaçlarını da bu şekilde karşılamasını amaçlıyor. Taksitlendirme imkanını da vatandaş lehine düzenleyen banka hem acil nakit ihtiyacını çözümekavuştururkenrahat ödeme yapmanın da yolunu açmaktadır.

Dileyenler 3 Ay Sonra Ödeme Başlatabilir

Kredi kampanyasından faydalanan vatandaşların ekonomilerinde sarsılmalara sebep olacak davranışlardan kaçınan İş Bankası yeni kredi kampanyasının tüm detaylarını paylaştı. Geri ödemeler gerçekleştirilirken vatandaşın talebi doğrultusunda vadelendirme yapacak olan banka maksimum 36 aya kadar ödeme planı oluşturmaktadır. Düşük faiz oranlarını da kredilere yansıtıldığını belirten banka kişiye özel planlama ile krediyi alan vatandaşaekonomik anlamda toparlanma imkanı sağlıyor. Dileyen vatandaşlar ise 3 ay geri ödeme yapmadan ödeme planı oluşturabilecek. Tercihlere göre ve faiz oranlarının ona göre düzenlenmesi ile esnek ödeme planı oluşturulacak. %1.40 oranında faiz oranlarını sisteme koyacak olan banka kredi alan her vatandaşa hayat sigortası yapacaklarını açıkladı. SMS, İş Cep Uygulaması, Web Sitesi, Bankamatikler aracılığı ile kredi başvuruları gerçekleştirilebilir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP