DOLAR

32,5579

-0.03%
EURO

34,9230

0.08%
ALTIN(gr)

2.429,24

-0,02%
BİST 100

%
İhtiyaç sahipleri için Yapılacak 8 Bin TL Ödemede Şok Eden Detay
  • Finans 365
  • Finans
  • İhtiyaç sahipleri için Yapılacak 8 Bin TL Ödemede Şok Eden Detay

İhtiyaç sahipleri için Yapılacak 8 Bin TL Ödemede Şok Eden Detay

İşi olmayan ve yardıma ihtiyacı olan vatandaşları devlet yalnız bırakmıyor. Açıklanan ödeme paketleri ile beraber toplamda 8 bin TL ödeme gerçekleştirilecek. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:48
İhtiyaç sahipleri için Yapılacak 8 Bin TL Ödemede Şok Eden Detay
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ekonomik olarak dar boğazda olan vatandaşlar için çare yine devlette. Farklı zamanlarda farklı destek ödemelerinin üzerinde çalışan devlet son çalışması ile herkesi sevindirdi. Kalem kalem yapılacak ödemeleri açıklayan ilgililer ihtiyaç sahibine toplamda 8 bin TL ödeme yapmış olacak. Ödemeler her kesimden vatandaşı kapsıyor. Bundan dolayı başvuru esnasında sorulan her soruyu doğru şekilde cevaplandırmanız gerekiyor. Birimler başvuruları titizlikle değerlendirerek vatandaşın neye ihtiyacı olduğunu kolaylıkla tespit ediyor ve hızlı şekilde aksiyon alınıyor. Geri ödeme olmadan verilecek destek ödemleri bu zor zamanda herkese ilaç gibi gelecek. Binlerce hanenin ve milyonlarca kişinin yararlanacağı ödeme için başvurular başlayacak.

Devlet Annelerin Her Zaman Yanında

Yapılacak ödemelerden bir tanesi süt parası olacak. Yeni doğum yapan annelere verilecek olan süt parası 202 TL olarak açıklandı. Zamlı şekilde yayınlanan bu tutar için ilerleyen günlerde değişim olması beklenmiyor. Ödemeden yararlanmak için bebeğin sağ olarak dünyaya gelmiş olması gerekiyor. Tıpkı verilmesi planlanan doğum parasında olduğu gibi. Annelere verilecek olan doğum parasında çocukların sayısı çok önemli. Çünkü ilk çocuk için 200 TL ödeme yapılacakken ikinci çocuk için bu tutar 400 TL olarak belirlendi. Üç ve sonrası sağ doğumlar içinse 600 TL ödeme yapılacak. Yeni doğum yapan anneler ayrıca iş görmezlik parası da alacak. Asgari ücret üzerinden hesaplanan tutar 7324 TL olması bekleniyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP