DOLAR

32,4806

-0.2%
EURO

34,9664

0.36%
ALTIN(gr)

2.437,30

0,60%
BİST 100

%
İki Dizi Arasında Başa Baş Mücadele!

İki Dizi Arasında Başa Baş Mücadele!

Büyük bir hayran kitlesiyle hayatımıza bir yaz dizisi olarak giren Sen Çal Kapımı ve TV8’in kemik yapımlarımdan olan Doğduğun Ev Kaderindir arasında burun buruna giden reyting rekabeti tüm heyecanıyla sürmeye devam ediyor. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:36
İki Dizi Arasında Başa Baş Mücadele!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sen Çal Kapımı ve Doğduğun Ev Kaderindir Arasında İlk 5 Yarışı

Kerem Bürsin ve Hande Erçel ikilisinin buluştuğu Sen Çal Kapımı, iki oyuncunun hayran kitlesi ve dizinin sevenleri tarafından büyük heyecanla takip ediliyor. İlk haftalarda yakaladığı birinciliği, devam sürecinde kaybetmiş olan dizi, buna rağmen yayınlandığı gün diğer dizileri arkasında bırakmaya devam ediyor. Oyuncu kadrosu ve yapım ekibinin sağladığı başarıyla yayında kalan Sen Çal Kapımı, bütün kategoriler dahilinde en fazla izlenen dördüncü dizi olma unvanını kazanmış durumda. Diğer yandan, dizinin en büyük rakibi Doğduğun Ev Kaderindir de her hafta yeni heyecanlarla izleyicisini dinamik tutmayı başarıyor. Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol’un başrollerini paylaştığı TV8 yapımı dizi, yarışılan kategorilerin çoğunda, rakibi Sen Çal Kapımı’ya göre daha yüksek skor sağlamış durumda. Her iki dizinin ve dizi oyuncularının büyük bir hayran kitlesi olması, yarışı daha da heyecanlı hale getiriyor.

Çarşamba Akşamlarında Nabız Yükseliyor

Total’de en çok izlenen ilk 10 dizi arasına giren Sen Çal Kapımı ve Doğduğun Ev Kaderindir, arka arkaya gelerek 9 ve 10’uncu sıraları kapmış durumda. Yine aynı şekilde AB’de de ilk 10 program arasına girmeyi başarmış olan 2 dizi, arka arkaya olacak şekilde 7 ve 8’inci sıralarda yer aldı. ABC sıralamasındaysa 6’ıncı sıraya yerleşen Doğduğun Ev Kaderindir, rakibini 9’uncu sırada bırakarak öne geçti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP