DOLAR

32,5038

0.08%
EURO

34,7826

-0.12%
ALTIN(gr)

2.496,26

0,50%
BİST 100

%
İlan-Reklam Vergisinde Beyan Dönemi Ne Zaman Bitecek?

İlan-Reklam Vergisinde Beyan Dönemi Ne Zaman Bitecek?

İlan-reklam vergisinde beyan dönemi başladı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Gelirler Müdürlüğünün duyuruda bulunduğu ilan-reklam vergisinde mükellefler beyanları ne zamana kadar yapılacak? Haberimizde sizlerle paylaşıyoruz...

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:43
İlan-Reklam Vergisinde Beyan Dönemi Ne Zaman Bitecek?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Gelirler Müdürlüğü tarafından ilan-reklam vergisinde beyan döneminin başladığı duyuruldu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Gelirler Müdürlüğünün duyuruda bulunduğu ilan-reklam vergisinde mükellefler beyanlarını 1 Ocak – 31 Ocak tarihleri arasında verebilecekleri açıklandı.

E-Beyanname Sistemi Kullanılmalı

Büyükşehir Belediyesinden ilan-reklam vergisine ilişkin yapmış olduğu açıklamasında, Gelirler Müdürlüğü, beyanların kolaylıkla verebilmesi için e-beyanname sisteminin kullanılması gerektiğini kaydetti.

E-beyanname sistemi ile kolaylıkla işlemler yapılabilecek. İşlemleri daha kolay hale getiren e-beyanname sistemi sayesinde mükellefler r beyanlarını iş yerlerinden veya ofislerinden 7 gün ve 24 saat, 1 Ocak ve 31 Ocak tarihleri arasında gerçekleştire bilecek.

E-beyanname sistemi üzerinden gerçekleştirilecek olan işlemler “www.ibb.istanbul/gelirler” adresinde yer alan e-beyanname linkinden kolaylıkla gerçekleştirilebilecek.

Ne Zamana Kadar Yapılacak?

İlan-reklam vergisi kapsamında beyannamede bulunacak mükellefler, beyannamelerini İstanbul Büyükşehir Belediyesinin Bakırköy’deki ek hizmet binasında faaliyet gösteren Gelirler Müdürlüğü’ne de şahsen müracaat ederek de yapabilir. Gelir Müdürlüğünde yoğunluk yaşanacağı için bu kapsamda beyannamelerin internet üzerinden yapılması öneriliyor.

İlan-reklam vergisi kapsamında beyannamede bulunacak mükellefler 31 Ocak 2018 tarihine kadar işlemlerini gerçekleştirebilecek.

finans365.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP