DOLAR

32,5751

0.1%
EURO

35,0095

0.47%
ALTIN(gr)

2.430,70

0,32%
BİST 100

%
ING Bank Taksitlendirme Olayında Çığır Açtı Herkes Kredi Alabilecek
  • Finans 365
  • Gündem
  • ING Bank Taksitlendirme Olayında Çığır Açtı Herkes Kredi Alabilecek

ING Bank Taksitlendirme Olayında Çığır Açtı Herkes Kredi Alabilecek

ING Bank’ın yeni kampanyası milyonlarca vatandaşın yüzünü güldürmeye yetti. Buna göre aylık 75 TL taksit artık mümkün. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:34
ING Bank Taksitlendirme Olayında Çığır Açtı Herkes Kredi Alabilecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Pandemi yüzünden maddiimkânsızlıklaradüşenvatandaşlara destek ING Bank’tan geldi. Yapılan açıklamaya göre 498 ay vade ile kredi verecek banka ayda sadece 75 TL ödeme isteyecek. Ödemelerin anındayapılması için online sistemleri de devreye koyacak. Bu sayede vatandaşların ana borçlarının üzerine faiz yüklenmemiş olacak. Banka hem ödeme koşullarında hem faiz oranında hem de taksitlendirmekonusundavatandaşlar lehine kararlar alıp işlemler yapmaya devam edeceğini açıkladı. Pandeminin ne zaman biteceğibelliolmadığındanvatandaşlara destek olmanın görev olduğunu dile getiren banka ilerleyen gümlerde esnaflar için de kredikampanyası duyurulacağını açıkladı. Banka müşteri olup olmamanız önemli olmayacak. Herkesin yaralanacağı kampanyansın beli bir süre sonra kaldırılması bekleniyor. Bundan dolayı vatandaşlarınelleriniçabuk tutması şart.

Ödeme Planı Sorun Olmayacak

Açıklamalara göre %0.69 oranında faiz uygulanacak. Bu oran Merkez Bankasınınfaizleriindirinkararından bu yana değişmedi. Vatandaşlarındestekçisi olan banka birçok kredi kampanyasında aynı politikayı izledi. Bundan dolayı vatandaşlar bankanın tüm kredi kampanyaların incelemeden geçemiyor ve her kampanya binlerce başvuru alıyor. Kredi kampanyası için başvuruda bulunmak isteyenvatandaşlarbankanınşubelerine giderek başvuru oluşturabilir. Buna ek olarak ödeme planına ilişkin soruları banka çalışanınabirebirdesorma ihtimalini de bulunuyor. Diğer seçenek ise mobil uygulama ve internet bankacılığı. Bu seçenekte mesai saati gibi bir kavram yok. Günün her saatinde evinizin rahatındakredibaşvurusuoluşturabileceksiniz. ALO Kredi Destek Hattı da sorularınıza ve sorunlarınıza çözüm sunacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP