DOLAR

32,6051

0.38%
EURO

34,8074

0.2%
ALTIN(gr)

2.497,07

0,52%
BİST 100

%
ING Bank Yeni Dönemde Vatandaşı Unutmadı Kredi Kampanyası Büyük Yankı Uyandırdı
  • Finans 365
  • Gündem
  • ING Bank Yeni Dönemde Vatandaşı Unutmadı Kredi Kampanyası Büyük Yankı Uyandırdı

ING Bank Yeni Dönemde Vatandaşı Unutmadı Kredi Kampanyası Büyük Yankı Uyandırdı

Bankalarpandemi dönemiyle beraber vatandaşlara ciddi anlamda ödemeler yapmaya devam ediyor. Yapılan kredikampanyalarının ise haddi hesabı belli değil. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:05
ING Bank Yeni Dönemde Vatandaşı Unutmadı Kredi Kampanyası Büyük Yankı Uyandırdı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kredi kampanyalarınıartıranbankalardan biri de ING Bankası oldu. Pandemi dolayısıyla vatandaşın yaşadığısıkıntılaravakıf olanbanka kısa zaman aralılarıyla vatandaşlara destek olması açısından kredi vermeye devam ediyor. Düşük faiz oranları ve esnek ödeme seçenekleriylevatandaşlarıcezbeden banka, milyonlarca vatandaşın yeni kampanyadan yararlanmasını bekliyor. Yapılanaçıklanmaya göre uygulanacak faiz oranı %0.49 olacak. Bu faiz oranı vatandaşın daha önceden görmüş olduğu bir faiz oranı değil. Her ne kadar pandeminin 2. Dalgası olsa da normalleşme sürecinin konuşulduğu bir dönemdeyiz. Bu bağlamda bankaların birçoğu eski hallerine geri döndü. Ancak banka faiz oranlarınıtekrardan güncellemeyerek vatandaşlar için yenilik yaptı. Birçok kredi kampanyasında eski usul faiz oranları işlemeye devam etti.

Mobil Uygulama Artık Devrede

Vade seçenekleri ise 36 ay vade ile sınırlın tutuldu. Tavan sınır 36 ay olmak üzere vatandaşistesekredisi, 12 ayda da ödeyebilecek. İsteyenvatandaşlara 24 ay ödeme yapma imkanı da sunulacak. Kredi limitlerinin ise 45 bin TL’den başladığı belirledi. Dosya masrafı almayacak olan banka daha yüksek limitle kredi almak isteyenvatandaşların kredi sivil notuna bakacak buna ek olarak başka kredi kampanyasına da yönlendirebilecek. Krediler için başvuru ise online ya da yüz yüze olacak şekilde tasarlandı. Buna göre dileyenvatandaşlarınbankanınşubelerini ziyaret etmesi mümkün. Ancak dileyen vatandaşlar mobil uygulama ya da internet bankacılığı ile de işlem yağması söz konusu olacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP