İş Bankası 3 Ay Ödemesiz Esnafa Destek Kredisi Sunuyor
  • Finans 365
  • Kredi
  • İş Bankası 3 Ay Ödemesiz Esnafa Destek Kredisi Sunuyor

İş Bankası 3 Ay Ödemesiz Esnafa Destek Kredisi Sunuyor

İş Bankası esnafa destek olmaya devam ediyor. Esnafın nakit ihtiyacını karşılamak için kredi kampanyası sunuyor. İş Bankası tarafından sunulan Esnafa Destek Kredisi Kampanyası kapsamında esnafların ihtiyaçlarının büyük bir bölümünün karşılanmasında yardımcı oluyor. 48 aya varan ve 3 ay ödemesiz kredi kampanyasının detaylarını haberimizde paylaşıyoruz...

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:09
İş Bankası 3 Ay Ödemesiz Esnafa Destek Kredisi Sunuyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İş Bankası esnafa destek olmaya devam ediyor. Esnafın nakit ihtiyacını karşılamak için kredi kampanyası sunuyor. İş Bankası tarafından sunulan Esnafa Destek Kredisi Kampanyası kapsamında esnafların ihtiyaçlarının büyük bir bölümünün karşılanmasında yardımcı oluyor.

Esnafa Kredi

İş Bankası sunmuş olduğu krediler ile esnafın yanında olmaya devam ediyor. Banka tarafından sunulan kredi kampanyası 8 Ocak 2018 tarihinde başladı ve 31 Ocak 2018 tarihinde sona erecek. İş Bankası’nın sunmuş olduğu kampanya kapsamından yararlanmak isteyenler 31 Ocak 2018 tarihine kadar bankanın şubelerine başvuruda bulunması gerekiyor.

48 Ay Vade

İş Bankası’nın esnafa ve KOBİ’lere verdiği destek kapsamında, esnafların nakit ihtiyaçlarını karşılamak için farklı ödeme seçenekleri ve avantajlı faiz oranları ile kredi fırsatı sunuyor. Bankanın 31 Ocak 2018 tarihine kadar geçerli olacak olan bu kampanyası ile esnaf ve KOBİ’lerin nakit 48 aya varan vade seçeneği sunuyor.

3 Ay Ödemesiz

Ayrıca İş Bankası sunmuş olduğu kredi ile eşit taksitli veya ilk 3 ay ödemesiz 150 bin TL’ye kadar kredilerden faydalanma imkanı sunuyor.

İş Bankası tarafından sunulan kampanyalar kapsamında tüm detaylar banka tarafından belirlenecektir. Banka kredi başvurularını reddetme veya gerekli gördüğü takdirde farklı şartlarda kredi tahsis etme ve teminat talep etme hakkına sahiptir.

İş Bankasının Esnafa Destek Kredisi kampanyasına ilişkin detaylı bilgileri bankanın şubelerine başvuruda bulunarak öğrenebilirsiniz.

Güncel ve sondakika ekonomi haberlerinden anlık olarak haberdar olmak için uygulamamızıindirin:

Finans365Android uygulama için TIKLAYIN

Finans365IOS uygulama için TIKLAYIN

finans365.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP