DOLAR

32,5983

0.34%
EURO

34,8311

0.21%
ALTIN(gr)

2.512,02

1,12%
BİST 100

%
İş Bankası Diğer Bankalardan Uygulama Olarak Ayrıldı Vatandaş İse Başvuru Yağmuruna Tuttu
  • Finans 365
  • Bankacılık
  • İş Bankası Diğer Bankalardan Uygulama Olarak Ayrıldı Vatandaş İse Başvuru Yağmuruna Tuttu

İş Bankası Diğer Bankalardan Uygulama Olarak Ayrıldı Vatandaş İse Başvuru Yağmuruna Tuttu

İş Bankası pandemiden  bu yana vatandaşa kredi desteğinde bulunurken son dönemde daha farklı şekillerde de destekler vermeye başladı. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:05
İş Bankası Diğer Bankalardan Uygulama Olarak Ayrıldı Vatandaş İse Başvuru Yağmuruna Tuttu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Birçok banka kredi verirken vatandaşlardan inanılma şekilde farklı sayılarda dosya ücreti almaya başladı. Pandemi dolayısıyla herkesin bankalardan kredi çektiği varsayılırsa bu durum mecburiyetten kaynaklanan bir durumun kullanılması olarak düşünülebilir İş Bankası yaşanan bu durumu önlemek istercesine sadece 50 TL dosya masrafı almaya karar verdi. Dosya masraflarına ek olarak faiz oranlarıyla vatandaşı gönlünü kazanan banka bu durumundan en çok ihtiyacı olan vatandaşın yaralanacağını da belirtti. Belli bir süre geri ödemesi kredi kampanyaları için de çalıştıklarını belirten banka yetkilileri faiz oranları için %1.2 oranıyla işlem yapacaklarını açıkladı. 36 aya varan vade seçeneklerine ek olarak 50 TL de dosya masrafları alınmış olacak.

24 Saat Cevap Veren Bir Asistan

Banka yeni dönem Kredi kampanyaları için farklı çalışmalarda da bulundu. Buna göre online de işlem yapacak olan vatandaşlar sanal asistan sistemiyle günün 24 saati krediye ilişkin sorularını bankaya yöneltebilecek. Banka şubeleri ve ALO Kredi Destek Hattı sadece mesai saatlerinde ve hafta içi hizmet verirken online sistemdeki sanal asistan 24 saat ve 7 gün boyunca hizmet vermeyi vaade ediyor. Bir diğer sürpriz ise sanal asistanın hiçbir zaman donma, kaybolma gibi sorunlar yaşanmayacağına dair oldu. Ne kadar işlem yoğunluğu olursa olsun bankanın sanal asistan uygulaması her vatandaşa aynı anda cevap verebilecek. Herkesin sanal asistanı kendine has olacağından algoritma gibi durumlar olamayacak. Herkes sorusunu hızlı şekilde sorup sorusuna hızlı şekilde cevap alacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP