DOLAR

32,5474

-0.01%
EURO

34,8656

-0.05%
ALTIN(gr)

2.431,12

0,07%
BİST 100

%
İş Bankası Esnafa Özel Bir Paket Hazırladı Esnaflar Şube Önünde Kuyruk Oluşturdu
  • Finans 365
  • Gündem
  • İş Bankası Esnafa Özel Bir Paket Hazırladı Esnaflar Şube Önünde Kuyruk Oluşturdu

İş Bankası Esnafa Özel Bir Paket Hazırladı Esnaflar Şube Önünde Kuyruk Oluşturdu

Pandeminin etkilediği meslek gruplarından biri de kuşkusuz esnaflar. Esnafların birçoğu dükkânlarını komple kapattı. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:58
İş Bankası Esnafa Özel Bir Paket Hazırladı Esnaflar Şube Önünde Kuyruk Oluşturdu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dükkanlarını kapatmayan esnafların ise pandeminin 2. Dalgasıyla beraber kepenk kapatması yakındır. Tüm bunların farkındaolan bankalar esnafın ayana döne kredi aradığının da farkında. Bundan dolayı kısa zaman işçinde ar4d arda olsa da kredi kampanyalar çıkarmaya özen gösteriyor. Vatandaşlarınbütçesine uygun, faiz oranları vatandaşa uygun, kredi limitleri yüksek kredi kampanyaları İş Bankasında başta esnaflar olmak üzere tüm vatandaşları bekliyor. Yapılan açıklamaya göre yeni yayınlana kredi kampanyasından sadece esnaflar ve sanatkarlar faydalanabilecek. Bundan dolayı başvuru dosyasına esnaf ve sanatkar olunduğuna dair belgenim konulması icab ediyor. Bu belgede Esnaf ve Sanatkârlar Odasında mevcut. Ayrıca bu belgeye denk olarak vergi levhasının bir örneği veya esnaf- sanatkar sicil belgesi de yeterli olacak.

Başvuru Şubelerden Yapılacak

3 ay geri ödemesiz olacak kredinin 48 ay vadeli olma seçeneği mevcut. Kredi limiti ise 125 bin TL olarak sınırlandırıldı. Bu limitten daha yüksek olanını arıyorsanız durumu banka çalışanlarınailetebilirsiniz. Banka çalışanları sizi farklı kredi kampanyalarına yönlendirecektir. Faiz oranları da açıklandı buna göre %1.12 oranında faiz oranıyla işlem yapılacak. Merkez Bankasının çağrısına uyan ilk bankalardan olan İş Bankası vatandaş lehine vade seçeneği ve kredi faiz oranı oluşturmaktan hayli memnun. Başvuru seçenekleri özel nitelikli olan kredi kampanyası için oldukçadar tutuldu. Özellikle uzaktan kredi başvurusu yapmak bu kredi kampanyası için zor. Bunda dolayı ve en sağlıklısı kişilerin şubelere giderek başvuru oluşturması olarak belirtildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP