Türkiye İş Bankası’ndan Kışa Uygun Özel Faiz Seçenekleri İle İhtiyaç Kredisi
  • Finans 365
  • Kredi
  • Türkiye İş Bankası’ndan Kışa Uygun Özel Faiz Seçenekleri İle İhtiyaç Kredisi

Türkiye İş Bankası’ndan Kışa Uygun Özel Faiz Seçenekleri İle İhtiyaç Kredisi

Türkiye İş Bankası, kurulduğu günden bugüne kadar geçen süreç içerisinde bütün müşterilerini avantajlı kampanya seçenekleri ile memnun etmeyi başarmış ve çeşitli ihtiyaç durumlarında onların yanlarında olmuştur.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:36
Türkiye İş Bankası’ndan Kışa Uygun Özel Faiz Seçenekleri İle İhtiyaç Kredisi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye İş Bankası, müşterilerinin konut alımlarına yardımcı olmuş, sıfır veya ikinci el araba alımları sırasında yanlarında olmuş, acil nakit ihtiyaçları sırasında finansman desteğini müşterilerini zora sokmadan sağlamış ve girişimci müşterileri için son derece uygun geri ödeme seçenekleri olan krediler seçenekleri ile iş hayatına giriş yapmalarına ve/veya büyümelerine yardımcı olmuştur. Bütün bu kategoriler ve çok daha fazlasında Türkiye İş Bankası, müşterilerinin çok çeşitli kredi ihtiyaçlarını düşük faiz oranları ve geniş vade olanakları ile beraber karşılamış ve müşterilerini zora sokmaksızın geri ödeme yapabilmelerine imkan sağlamıştır.

Türkiye İş Bankası Kışa Uygun Özel Faizli İhtiyaç Kredisi

Türkiye İş Bankası, son derece cazip fırsatları beraberinde getiren bu Kışa Uygun Özel Faizli İhtiyaç Kredisi seçeneği ile müşterilerinin zorlu kış şartlarında ihtiyaçlarını temin edebilme imkanlarını kolaylaştırıyor ve müşterilerinin bir takım acil ihtiyaçlarını son derece hızlı ve etkili bir şekilde çözümlemelerine olanak sağlıyor. Türkiye İş Bankası’nın düzenlediği Kışa Uygun Özel Faizli İhtiyaç Kredisi dahilinde alınabilecek olan kredinin en alt limiti 5 bin TL, en üst limiti ise 50 bin TL olarak belirlenmiştir. Türkiye İş Bankası’nın söz konusu kredi çeşidinin geri ödemelerine uygulanabilecek vade süresi ise 12 aydan başlayıp maksimum 48 aya kadar çıkabilmektedir.

Kışa Uygun Özel Faizli İhtiyaç Kredisi’nin Tutarlara Göre Vade ve Faiz Oranları

Türkiye İş Bankası Kışa Uygun Özel Faizli İhtiyaç Kredisi kapsamında, 12 aylık bir vade seçeneği ile alınacak olan 5 bin TL’lik bir kredinin faiz oranı yüzde 1,32 seviyesinde olurken, 48 ay vade seçeneği ile alınacak olan 50 bin TL’lik bir tutarın kredi faiz oranı ise yüzde 1,22 olacak şekilde kararlaştırılmıştır. Kredi faiz oranları ile ilgili daha kapsamlı bir bilgi elde etmek için Türkiye İş Bankası ile görüşebilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP