DOLAR

32,5547

0.11%
EURO

35,0202

-0.08%
ALTIN(gr)

2.439,07

0,14%
BİST 100

%
İş Bankası Son Hamlesiyle Vatandaşı Şaşırttı Koşullar Neler?

İş Bankası Son Hamlesiyle Vatandaşı Şaşırttı Koşullar Neler?

Vatandaşın yaşadığı maddi sıkıntılara karşı devlet ve bankalar ortaklaşa çalışmalar sürdürüyor. Son hamle İş Bankasından geldi. 50 TL dosya masrafıyla ihtiyaç kredisi almak kolaylaştırıldı. Anlık nakit ihtiyacına hızlı çözüm sunacak olan u kredi ile vatandaş rahat bir nefes alacak. Kimlerin bu krediden faydalanacağı ise açıklandı. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:08
İş Bankası Son Hamlesiyle Vatandaşı Şaşırttı Koşullar Neler?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

10 bin TL’ye kadar ihtiyaç kredisi almak mümkün olacak. 12 aya varan vade seçenekleri ile alınabilecek olan kredi için uygun faiz oranları hazırlandı. %1.5 oranında uygulanması planlanan faiz oranıyla vatandaş geri ödeme sağlayabilecek. Dosya masrafı konusunda da sıkıntı çıkarmayacak olan banka sadece 50 TL ücret ile kredi için tüm işlemleri tamamlayacak. Kefil veya teminat konusunda vatandaşı serbest bırakan banka bu şekilde kolay kredi imkanı sağlıyor. Birçok yolla kredi talebinde bulunabilirsiniz ancak Alo kredi destek hattı en hızlı cevap alacağınız yollardan biri. İnternet şubelerinde veya bankaya doğrudan giderek de istek oluşturabilirsiniz.

Sağlık Sigortanız da Eksik Kalmayacak

Ödemeler ise aylık olarak ve 934,02 TL olarakgerçekleştirilecek. Düzenli ödeme yaptığınız taktirde aynı banka şart olmadan istediğiniz bankadan kredi alabilirsiniz. Kredi başvurunuzun onaylanmasının ardından sizlere sağlık sigortası da uygulanacak. Sigorta kişinin cinsiyeti, yaşı ve teminat tutarına göre farklılık gösterecek. Tüm bu basamaklar problemsiz şekilde halledildikten sonra en kısa sürede krediniz hesabınıza yatmış olacak. SMS ile bilgilendirme olacağından bekleme derdi, de olmayacak. İstenen belgeler ise, TC kimlik kartı fotokopisi, kredi çeken kişinin gelir belgesi, son 3 ayda ikamet edilen adresin faturaları olarak belirlendi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP