DOLAR

32,3904

0.21%
EURO

35,0719

-0.02%
ALTIN(gr)

2.324,80

0,24%
BİST 100

%
İşçiler Çok Uzun Süredir Bu Anı Beklemiyorlardı! Artık Karara da Bağlanmıştır!
  • Finans 365
  • Gündem
  • İşçiler Çok Uzun Süredir Bu Anı Beklemiyorlardı! Artık Karara da Bağlanmıştır!

İşçiler Çok Uzun Süredir Bu Anı Beklemiyorlardı! Artık Karara da Bağlanmıştır!

Korana Virüs salgını ile de mücadele sırasında da mart ayından bu yana da ülkemizde de zorluklar ile de boğuşmaktadır. Bundan sonra da Tekirdağ Şarköy ilçesinde de istihdam eden işçiler için de yüzlerini de güldürmüş de bir haber de gelmiştir. Geçtiğimiz günlerde de imzalanmış olan anlaşmanın da ardından da işçilere de tam olarak da 3750 TL promosyon ödemesi de yapılacağına da dair haberleri de vermektedir. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:32
İşçiler Çok Uzun Süredir Bu Anı Beklemiyorlardı! Artık Karara da Bağlanmıştır!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Korona virüs salgını ile de mücadele sırasında da mart ayındna bu yana da ülkemizde de zorluklar ile de boğuşmaktadır. Bundan sonra da ise Tekirdağ Şarköy ilçesinde de istihdam da eden işçiler için de yüzlerini de güldürmüş olan bir haber de gelmiştir. Geçtiğimiz gümlerde de imzalanmış olan anlaşmanında ardından ise de işçilere de tam olarak da 3750 TL promosyon ödemesi ile de yapılacağına da dair müjdeli haberler de sunmuştur.

İşçilere İse de 3750 TL Promosyon Ödemesi de Gelmektedir!

CHP Tekirdağ Şarköy Belediyesi ile de beraber de iş bankası arasında da imzası da atılmış olan maaş ödemesinde de protokolünün de ardından da belediye memur ve işçilere de özel olarak yapılan anlaşma ile de karşısında da 3750 TL promosyon ödemesi de yapılacağı da açıklanmıştır. Şarköy belediye başkanlık makamında da ise de atılmış imza belediye başkanı Alpay Var ile de İş Bankası Şarköy şube müdürü ile de Tuncay Lale ile de banka da servis yetkilisinde de Emine Arım eşliliğinde de yapılmıştır. Protokol imzalanmasının da ardından da Şarköy belediye başkanı ise de bu konu da açıklık getirdi. Gün içerisinde de 24 memur, 5 sözleşmeli personelde ve 59 kadrolu işçileirmizde çok yakından da ilgilendirecek olan bu süreçlerde de belediyemize de söz konusu içinde en fazla teklifi veren de Türkiye İş bankası ile de aramız da da maaş ödeme protokölü içinde imza attık dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP