DOLAR

32,5038

0.08%
EURO

34,7826

-0.12%
ALTIN(gr)

2.496,26

0,50%
BİST 100

%
İŞKUR 2902 Personel Alımı İçin Çalışmalara Başladı Başvuruda Son Gün Ne Zaman?
  • Finans 365
  • Gündem
  • İŞKUR 2902 Personel Alımı İçin Çalışmalara Başladı Başvuruda Son Gün Ne Zaman?

İŞKUR 2902 Personel Alımı İçin Çalışmalara Başladı Başvuruda Son Gün Ne Zaman?

İŞKUR binlerce işsiz vatandaşı iş sahibi yapmak için birçok çalışmayı devam ettiriyor. 2902 personel alımı için kolları sıvayan İŞKUR yakın tarihte ilanları açmayı planlıyor. Özellikle güvenlik görevlisi, çağrı merkezi personeli, şoför alımı yapacak olan İŞKUR detayları site üzerinden paylaşmayı planlıyor. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 20:59
İŞKUR 2902 Personel Alımı İçin Çalışmalara Başladı Başvuruda Son Gün Ne Zaman?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

En Çok Şoför İstihdamı Yapılacak

İlanları Türkiye geneli açacak olan kurum belli yerlerde sınırlandırmayı düşünmüyor. Farklı şehir ve pozisyonların yayınlanacağı sitede iş sahibi olmak zor olmayacaktır şüphesiz. Bu ilanlar neticesinde özel sektörde istihdam olmanın mümkün olacağının altı çizildi. İlanlara başvuru yapmak için mezuniyet şartları da esnek tutuldu. İlkokuldan lisans mezunu olan kim varsa her alandan kişi İŞKUR üzerinden başvuruda bulunabilir. Kadro dağılımın içinde en büyük pay şoför alımları üzerine olacak. 1423 kişinin şoför olarak alınması planlanırken diğer kadroların eşit şekilde bölüneceği düşünülüyor.

İlanlara başvuru yapmak için İŞKUR’un belirlediği şartlara sahip olunmalıdır. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak en temel ve önemli şarttır. Şoför olmak için ehliyet sahibi olunmalıdır ve tecrübeli olanların öncelikli olacağı belirtilmiştir. Erkek adaylar için askerlik zorunluluğu bulunmamalı ve tam gün çalışma şartlarına uyum gösterebilmesi gerekmektedir. Güvenlik kadrosu için de kadro açılması planlanıyor. Açıldığı taktirde silahlı veya silahsız güvenlik kimliğine sahip olması bunu kullanmakta yasaklı olmaması gerekir. Çağrı merkezi elemanı kadrosu başta olmak üzere diğer tüm kadrolarda doğru üslup ve diksiyon aranılan temel özelliklerden biridir. Bu şartlar haricinde her kadro kendine göre şartlar belirleyebilir ve bu şartlar neticesinde alım gerçekleştirebilir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP