DOLAR

32,3944

0.21%
EURO

35,1195

-0.03%
ALTIN(gr)

2.324,59

0,23%
BİST 100

%
İŞKUR Açıklama Yaptı! 5 Bin TL Maaş İle Personel Alınacak
  • Finans 365
  • Gündem
  • İŞKUR Açıklama Yaptı! 5 Bin TL Maaş İle Personel Alınacak

İŞKUR Açıklama Yaptı! 5 Bin TL Maaş İle Personel Alınacak

TRT ve Türk Kızılayı açıklamada bulundu. 5.000 ile 7.000 TL arasında maaş ile personel alınacak. TRT ve Türk Kızılayı iş ilanlarına vatandaşlar tarafından büyük ilgi gösterdi. İşte detaylar..

ABONE OL
14 Ocak 2023 21:48
İŞKUR Açıklama Yaptı! 5 Bin TL Maaş İle Personel Alınacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ayrıca yüksek maaşı ile de büyük ilgi çekmektedir. Bu iş ilanına başvuru yapanlar arasından KPSS şartı aranmamaktadır. Bu iş ilanına başvurular web sitelerinden başvuru yapabilmektedirler. Başvurular online üzerinden gerçekleşecektir. Başvuru için bazı şartlar gereklidir. Bunlarda; iktisadi ve idari bilimler fakültesi mezunu olmak gerekmektedir. Ayriyeten de Psikoloji, PDR, Endüstri Mühendisliğinden mezun olup 3 yıl deneyim şartı aranmaktadır. İleri seviyede İngilizce şartı aranmaktadır. İleri seviyede MS Office bilgisine sahip olmak lazım. Sürücü belgesine sahip olan kişiler başvurularını gerçekleştirebilirler. Askerliğini tamamlamış vatandaşların olması lazım. İletişim gücü yüksek ve değişime açık olmaları lazım. Aktif olarak SAP ve SF kullanımı bilen vatandaşlar gereklidir. Son olarak da seyahat engeli olmayan vatandaşlar başvurularını gerçekleştirebilirler.

Hangi Alanda Başvuru Alınacak?

Başvuru alanları kapsamlıdır. Bir çok meslekten personel alımı yapılacaktır. Organizasyonel Gelişim ve Ücret Yönetimi Uzmanı alımı yapılacaktır. Diğer mesleklere de bakarsak İnsan Kaynakları İş Ortağı alımı gerçekleşecektir. Performans ve Yetenek Yönetimi Uzmanı alımı olacaktır. Doktor alımı gerçekleşecektir. Psikiyatrist alımı gerçekleşecektir. Ses Operatörü, Videografik Operatörü, Editör, Konuk Koordinatörü, Kurgu Operatörü alımları gerçekleşecektir. Personel alım detayları bunlardır. Bu mesleklerden başvuru alımları olacaktır.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP