DOLAR

32,3873

0.19%
EURO

35,0643

-0.07%
ALTIN(gr)

2.325,36

0,27%
BİST 100

%
İŞKUR Hastanelere KPSS Şartı Olmadan Eleman Alıyor!

İŞKUR Hastanelere KPSS Şartı Olmadan Eleman Alıyor!

İŞKUR birçok kurumlar için personel alımı için son hızı ile sürdürüyor. Hastaneler için de KPSS koşulu olmadan temizlik çalışanı-hemşire-hasta kayıt kabul gibi alanlar için pek çok pozisyonlar üzerinde personel alımlarına son hızı ile devam etmektedir. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:06
İŞKUR Hastanelere KPSS Şartı Olmadan Eleman Alıyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İŞKUR gerçek olarak internet adresi ile sunmuş olduğu ilanlar ile birlikte milyonlarca insana iş imkânı vermeye son hızı ile devam ediyor. İŞKUR yönünden düzenli olmakla beraber yayına giren ilanları anlık olarak gözetebilmek adına bütün ilanları görüntüleme imkânları sunarken uygun koşullar ile birlikte başvuru adımları yerine getirebilir.

İŞKUR’dan Hastanelere Personel Alımları Yapılacak

İŞKUR tarafından en son yayına girecek ilanlara göz atıldığı zaman özel kamu ve kurumlar içerisinde personel alımlarını sürdürüyor. Hastane bünyesinde yer almak için hemşire-hasta kayıt kabul-temizlik görevlisi veya danışma görevlisi yapan kurumlara İŞKUR tarafından milyonlarca mesleğin adını geçirmek yeterli olacak. Çıkan ekran karşısında ise şehir veya ilanları açarak kendilerine en uygun olan ilanlara başvurucu yapılması talep ediliyor. İŞKUR kayıtları olamayan insanlar varsa internet aracılığıyla kayıt işlemleri yapmak veya İŞKUR merkezlerine giderek görevliler ile birlikte kayıtları tazelemek mecbur kılınır.

İŞKUR Hastanelere Hasta Kabul Ve Temizlik Görevlisi İçin Başvuru Şartları

Covid-19 süreçleri içerisinde hastanelerde çalışma hayatlarını sürdürecek insanlara olan ihtiyaç son hızı ile yükselmeye devam ediyor. İŞKUR bu anlarda kurumların gereken ihtiyaçlarına destek olabilmek adına da ilanlar vermeyi sürdürüyor. İŞKUR yönünden yapılan ilanlara karşı başvuru süreçleri de çevrimiçi web adresleri üzerinden yapılacağı gibi, İŞKUR alanlarına giderek yapma hakları da sunuluyor. Peki, hangi hastaneler için nasıl bir kadrolar ile alımlar olacak?

İşte alım yapılacak pozisyon durumları;

  • Ebe
  • Hemşire
  • Doktor yardımcısı
  • Büro yöneticisi
  • Teknisyen
  • Ambulans şoförü
  • Tıbbi sekreter

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP