DOLAR

32,3810

0.12%
EURO

35,1050

-0.08%
ALTIN(gr)

2.322,13

0,14%
BİST 100

%
İŞKUR İlkokul Mezunu Personeller Arıyor!

İŞKUR İlkokul Mezunu Personeller Arıyor!

İŞKUR tarafından kamu kurum ve kuruluşlara hastanede işe başlamak üzere pek çok personel alımı olacaktır. Temizlik, güvenlik ve diğer pek çok meslekler için eleman alımları kapsamında ilanlar İŞKUR tarafından yayına alınmaya devam ediyor. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:07
İŞKUR İlkokul Mezunu Personeller Arıyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İşsiz insanlar için İŞKUR pek çok iş ilanı gündeme getirmeye devam ederken; bünyesinde çalıştırmak İçin işçi arayan işverenler kendilerine uygun işçi bulurken işsiz insanlarda kendileri için iş bulma fırsatlarını elde ediyor. İş arayan insanların dertlerine derman olurken İŞKUR en son hastane içinde çalıştırılmak üzere pek çok sayıda temizlik ve güvenlik görevlisi alacaktır.

İŞKUR Şehir Hastanelerinde Kalıcı Olarak Temizlik Görevlisi Alacak

İŞKUR tarafından temizlik görevlisi olmak adına başvuru yapacak insanlar da aranan ilk koşul TC vatandaşı olması gerekmektedir. Biryandan ise iş içerisinde devam etmesine olumsuz durumlar olacak sağlık problemleri olmamalıdır. 24 Saatlik vardiyalı sistem içinde çalışmayı onaylayan insanların başvuru yapması gerekmektedir. İşe gidip gelme durumunda sıkıntı olan gecikmelere sebep olacak kadar uzaklıkta olan insanlardan ziyade yakın mevkide olan insanlar tercih edilecektir. Alımlar esnasında en az liseden veya dengi okullardan mezun olmak 18 yaş kuralını doldurmuş olmak gibi İŞKUR genel koşullarını tam olarak yerine getirmesi gerekmektedir.

İŞKUR Şehir Hastanelerine Güvenlik ve Koruma Görevlisi İçin Aranan Şartlar

  • 18 yaşını doldurmuş veya daha üzerinde olmak,
  • Erkeklerin askerliklerini yapmış olması,
  • 24 Saat vardiyalı esnek çalışma saatlerine uyum göstermek
  • Görevlerini yapmasına olumsuz olacak sağlık sorunları veya fiziksel sorunlarının olmaması,
  • Lise veya dengi okulları bitirmiş olmak,
  • Kadın adaylarda uzunluğun en az 163, erkeklerde ise en az 175 olması gerekir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP