DOLAR

32,5038

0.08%
EURO

34,7826

-0.12%
ALTIN(gr)

2.496,26

0,50%
BİST 100

%
İşsizlik ve Kısa Çalışma Ödemeleri Öne Çekildi! Kısa Çalışma Ödeneği Ne Zaman Yatacak?
  • Finans 365
  • Gündem
  • İşsizlik ve Kısa Çalışma Ödemeleri Öne Çekildi! Kısa Çalışma Ödeneği Ne Zaman Yatacak?

İşsizlik ve Kısa Çalışma Ödemeleri Öne Çekildi! Kısa Çalışma Ödeneği Ne Zaman Yatacak?

Milyonlarca vatandaşın beklediği ödemelerin tarihi nihayet netleşti. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, işsizlik ve kısa çalışma ödemeleri hakkında açıklamalarda bulundu. Bakan Selçuk yaptığı açıklamada işsizlik ve kısa çalışma ödemelerinin öne çekildiğini, ödemelerin 29 Haziran'dan itibaren hesaplara yatırılacağına söyledi. Detaylar haberimizde.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:25
İşsizlik ve Kısa Çalışma Ödemeleri Öne Çekildi! Kısa Çalışma Ödeneği Ne Zaman Yatacak?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milyonlarca vatandaşın beklediği ödemelerin tarihi nihayet netleşti. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, işsizlik ve kısa çalışma ödemeleri hakkında açıklamalarda bulundu. Bakan Selçuk yaptığı açıklamada işsizlik ve kısa çalışma ödemelerinin öne çekildiğini, ödemelerin 29 Haziran’dan itibaren hesaplara yatırılacağına söyledi. Detaylar haberimizde.

Yapılan açıklamaya göre Haziran ayına ilişkin işsizlik maaşı ve kısa çalışma ödemeleri 29 Haziran’dan itibaren banka hesaplarına yatırılacak. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk’un konu ile ilgili açıklaması şöyle:

“Covid-19 tedbirleri kapsamında 5 Temmuz’da yapılması gereken Haziran ayına ilişkin işsizlik ve kısa çalışma ödemelerini erkene çektik. Ödemeleri, 29 Haziran’dan itibaren T.C. Kimlik Numaralarının son hanesine göre vatandaşlarımızın banka hesaplarına yatıracağız.”

İBAN Bilgisini henüz bildirmeyen vatandaşların ödemeleri ise PTT üzerinden gerçekleştirilecek. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Selçuk’un bu konu hakkındaki açıklaması ise şöyle:

“T.C. Kimlik Numaralarının son hanesi; 0 olanlara 29 Haziran’da, 2 olanlara 30 Haziran’da, 4 olanlara 1 Temmuz’da, 6 olanlara 2 Temmuz’da, 8 olanlara ise 3 Temmuz’da ödemeler yapılacak.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP