Baba Dizisi Ne Zaman Yayınlanacak, Oyuncu Kadrosunda Kimler Var, Konusu Nedir?
  • Finans 365
  • Aktüel
  • Baba Dizisi Ne Zaman Yayınlanacak, Oyuncu Kadrosunda Kimler Var, Konusu Nedir?

Baba Dizisi Ne Zaman Yayınlanacak, Oyuncu Kadrosunda Kimler Var, Konusu Nedir?

Yönetmenliğini Çağrı Bayrak’ın yaptığı Baba dizisinin ilk tanıtımı gerçekleştirildi. Yayınlanan fragmanda oldukça etkili hikayesini gözler önüne sermeyi başardı. Baba dizisi konusu, oyuncuları ile ne zaman yayınlanacağı ise merak edilmeye başlandı.

ABONE OL
3 Şubat 2022 23:00
Baba Dizisi Ne Zaman Yayınlanacak, Oyuncu Kadrosunda Kimler Var, Konusu Nedir?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ay Yapım imzasını taşıyan Baba dizisi, ilk fragmanı ile en çok konuşulanlar arasına girmeyi başardı. Hem oyuncular hem de izleyiciler tarafından Baba dizisinin ne zaman yayınlanacağı sabırsızlıkla bekleniyor. Konusu ve oyuncu kadrosu ile iddialı bir şekilde yeni sezona giriş yapacağını söylemek mümkün. İzleyicilerin büyük bir sabırsızlıkla bekledikleri Baba dizisi ile ilgili bütün merak edilenler ve çok daha fazlası haberimizde…

 Baba Dizisi Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Gökhan Horzum ile Ekin Atalar’ın senaryosunu yazdığı, yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrak’ın oturduğu Baba dizisi yeni sezonun en iddialı dizileri arasında yer alacak gibi görünüyor. Gerek kadrosu, gerek hikayesi ile gündeme bomba gibi düşen Baba dizisi Anadolu’dan İstanbul’a gelen bir ailenin hayat hikayesini dile getirecek.

Baba dizisinin başrollerinde ‘Emin Saruhanlı’ karakteri ile Oscar ödüllü usta sanatçı Haluk Bilginer oynarken, ‘Kadir Saruhanlı’ karakterini ise son dönemlerin genç yeteneklerinden Tolga Sarıtaş oynuyor. Baba dizisinin ekranlara gelen fragmanını hemen sonrasında Haluk Bilginer ile Tolga Sarıtaş hayranları Baba dizisinin yayın hayatına ne zaman başlayacağını merak etmeye başladı.

Usta oyuncu Haluk Bilginer ile yakışıklı ve deneyimli oyuncu Tolga Sarıtaş bu dizide baba ve oğul karakterlerine hayat verecek. Diğer taraftan Zeynep Tuğçe Bayat, Taner Rumeli, Beril Pozam, Özge Özacar gibi birbirinden yetenekli oyuncular da baba dizisinin oyuncu kadrosunda yer alıyor.

 Baba Dizisi Ne Zaman, Nerede Yayınlanacak?

Başrollerinde Haluk Bilginer ile Tolga Sarıtaş’ın oynayacakları Baba dizisi, gerek hikayesi gerekse de oyuncu kadrosunda yer alan deneyimli sanatçılar ile mükemmel bir etki bırakacak gibi görünüyor. Dizi Show TV için çekildi. Show TV ekranlarında yayınlanacak Baba dizisi yeni sezonda efsane bir kadro ile bütün reytingleri altüst etmeye geliyor. Baba dizisinin tam olarak ne zaman yayınlanacağı ile ilgili henüz bir bilgi yer almazken, konuyla alakalı herhangi bir gelişme yaşandığı zaman bu satırlardan öğrenebilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP