DOLAR

32,3780

0.17%
EURO

35,0159

-0.2%
ALTIN(gr)

2.324,76

0,24%
BİST 100

%
Kader Mahkumları İçin Af Talebi! Korona Virüsü Tehlikesi Nedeniyle Tahliye!
  • Finans 365
  • Finans
  • Kader Mahkumları İçin Af Talebi! Korona Virüsü Tehlikesi Nedeniyle Tahliye!

Kader Mahkumları İçin Af Talebi! Korona Virüsü Tehlikesi Nedeniyle Tahliye!

Adil Yaşam Derneği, Meclis Başkanı Mustafa Şentop ile af konusunu görüşmek üzere bir araya geldi. Adil Yaşam Derneği başkanı taleplerini Şentop'a iletti. Mahkum aileleri müjdeli haberi bekliyor. İşte detaylar

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:46
Kader Mahkumları İçin Af Talebi! Korona Virüsü Tehlikesi Nedeniyle Tahliye!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Korona virüsü tehlikesinden ötürü bazı ülkelerde cezaevinde yatanların virüse maruz kalmaması adına af ilan edildi. Türkiye’deki mahkum aileleri de cezaevlerinde mahkum bulunan yakınları için af ilan edilmesini talep ediyor. Adil Yaşam Derneği, taleplerini iletmek üzere Meclis Başkanı Mustafa Şentop ile yemekli toplantıda bir araya geldi. Toplantı sonucu merakla bekleniyor.

Düzeltme – Haluk Çavuşoğlu: Ben ne şahsım nede kendim genel af istemedik, bizler kader mahkumkari icin af istedik ceren ozdemir gibi toplumda buyuk yara açanlara istemedik biz durumu izah etmek icin kendileri ile gorustuk adaletin zedelendigini hale hazirda bir yasa varken biran önce esit bir sekilde cikmasinin talebinde bulunduk kadir seker orneginide verdik haberi ya duzeltin yada kaldirin bizi töhmet altinda birakmayin!

Sosyal medya da genel af ile yapılan paylaşımlardan bir bukle.

Haluk Çavuşoğlu

Meclis baskani @MustafaSentop ozel yemel davetindeyiz Nazik davetinden otürü teșekkür ediyoruz detayları gorusmeye devam edecegiz.

Dilan

Cezaevleri kapasite fazlalıgı nedeniyle 20 kişilik koguslarda 60 kişi balık istifi gibi yerlerde tuvalet önlerinde hijyen kurallarına uyumsuz bir şekilde yatıyor! Salgın hastalıklar kol geziyor.

Esra Ergün

İran cezaevlerini boşalttı İtalya,da aynısını yaptı. Türkiye,de çok acil Cezaevlerine Korona Tedbiri almalı. Acil af yasası çıkarıp gerekeni yapmalı.

Affın çıkıp çıkmayacağı henüz netlik kazanmış değil. Gelişmeleri anlık olarak sitemiz üzerinden paylaşmaya devam edeceğiz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP