DOLAR

32,5829

0.03%
EURO

34,9454

0.11%
ALTIN(gr)

2.426,22

-0,15%
BİST 100

%
Kadın Girişimcilere O Bankadan Destek Geliyor Kredi Limitleri Hayli Yüksek
  • Finans 365
  • Finans
  • Kadın Girişimcilere O Bankadan Destek Geliyor Kredi Limitleri Hayli Yüksek

Kadın Girişimcilere O Bankadan Destek Geliyor Kredi Limitleri Hayli Yüksek

Yapılan açıklamaya göre kadı girişimcilere bir destek de Ziraat Bankasından geliyor. Faiz oranları ise çok düşük. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:40
Kadın Girişimcilere O Bankadan Destek Geliyor Kredi Limitleri Hayli Yüksek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstihdam sahasında kadınların artıyor olması hem devleti hem de bu ille ilgili olan kurumları hayli heyecanlandırıyor. Halihazırda herhangi bir iş koluna dahil olan kadınların sayısına ek olarak girişimci olan kadınların sayısında da artışlar mevcut. Yaşanan bu durum neticesinde hem devlet hem bankalar bu kadınlara destekleri sunmaya devam ediyor. Verilen bu destekler geçmiş dönemlere nazaran daha kapsamlı ve maddi olarak gayet doyurucu. Devletin hibe desteklerinin birçoğu geri ödemesiz ancak bankalar henüz o safhaya geçebilmiş değil. Faizsiz şekilde destek veren bankaların sayısı yok denecek kadar az. Birçok banka girişimci kadınlar için yeni yeni destek sunarken faiz oranları en düşük olan banka yine Ziraat Bankası oldu. Ziraat Banaksı kadın girişimcilerin onaylanmış projelerine bankalar kredi limitleri yüksek destekler vermeye başlayacak.

Kadınlara Büyük Kolaylık Geliyor

Banka devle ile iş birliği. Yağarak süreci hızlandırmayı planlıyor. Yapılacak çalışamaya göre devlet kredi kampanyasına katılacak olan kadınların projelerini inceleyecek ve günün sonunda projeleri onay alan kadınları Ziraat Banaksına yönlendirmiş olacak. Ziraat Bankası ise bu yönlendirmeler ışığında başvur işlemlerine başlayacak. Kredi limitleri 180 bin TL’den başlayacak ve %0.87 faiz oranıyla işlem görülecek. İlk 3 ay ödeme almayacak olan banak kadınların işlerini kurup kazanç sağlamasını bekleyecek. Bu sayede kadınlar bir yanda botça ödeme bir yanda iş kurma telaşına kapılıp yorulmayacak. Başvurular online sistem üzerinden halledilemeyen tüm işlemler banka çalışanlarıyla yüz yüze yapılacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP