Kadınlara Müjdeli Haber Geldi! 45 Bin TL Hibe Ödemesi Gerçekleştirilecek!

Kadınlara Müjdeli Haber Geldi! 45 Bin TL Hibe Ödemesi Gerçekleştirilecek!

Kadınlar da diledikleri zaman iş dünyasında da yerini alabilsin diye ayrıca kadın işçilerin de iş sektörlerinde de yerini de daha çok alması için de kızkardeşim projesi ile de hibi destek ödemeleri de ödenmeye başlanmıştır. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:13
Kadınlara Müjdeli Haber Geldi! 45 Bin TL Hibe Ödemesi Gerçekleştirilecek!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Birçok kadına da başvurularından sonra da 45 Bin TL’ye varan destek ödemeleri de geri ödemesiz bir şekilde sunulacaktır. Kadınlar da isetedikleri zaman da iş dünyasında yerini alabilsin diye kadın çalışanlarının da iş sektöründe yerini daha çok alabilmeleri için de kız kardeşim projesi ile de hibe destek ödemeleri de ödenmeye başlandı. Başvurularının da ardından 45 Bin TL’ye kadar da destek ödemeleri de gerçekleştirilecektir.

Kız Kardeşim Projesi Başvuru Ekrana Vatandaşlara Açıldı!

15 ila 55 yaş arasında kadınların da en ufak koşul ya da şart aranmadan da başvurularını yapabilecekleri kız kardeşim projesi başvuru ekranı da açıldı. Çok yönlü bir şekilde de kız kardeşim projesi farklı alanlarda da online eğitimlerini sunacaktır. Bu verilen eğitimler sayesinde de bir yandan da finansal kaynakları da yönetmek ve bir yandan da gelişimlerini de tamamlamak için ekonomik alanda da dünya hakkında bilgi sahibi olabilmeleri için yardım edilecektir. İş yeri olanlar ya da iş yeri açmak isteyenler kadınlar için de kız kardeşim projesi açılacaktır. Online eğitimlerden farklı olarak da normal eğitimler de verilecektir. Dört farklı aşamadanda meydana gelecek olan kız kardeşim projesi için de birinci ve özel jüride olmak üzere 40 bin hibe desteği kadınlara verilecektir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP