DOLAR

32,3394

0.25%
EURO

35,1379

-0.02%
ALTIN(gr)

2.302,30

1,10%
BİST 100

%
Kadınlarda Kalça Eriten 5 Yöntem

Kadınlarda Kalça Eriten 5 Yöntem

Kadınların en büyük dertlerinden birisi de kalçalarındaki fazlalıklardır. Sizler de kalçanızdaki fazlalıktan şikâyetçi iseniz o zaman sizler için derlediğimiz yazımızı inceleyerek evde uygulayabileceğiniz pratik yöntemler ile kalçanızdaki fazlalıkların erimesine yardımcı olabilirsiniz.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:10
Kadınlarda Kalça Eriten 5 Yöntem
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kadınların en büyük dertlerinden birisi de kalçalarındaki fazlalıklardır.

Sizler de kalçanızdaki fazlalıktan şikâyetçi iseniz o zaman sizler için derlediğimiz yazımızı inceleyerek evde uygulayabileceğiniz pratik yöntemler ile kalçanızdaki fazlalıkların erimesine yardımcı olabilirsiniz.

Kalça eriten 5 yöntem:

1) Günde sadece 10 dakikanızı ayırmanız yeterli. Dizleri 90 derecelik açıyla bükün, eller ensede, dirsekler açık… Karnı iyice içeri çekin, kaburgayı kapatın.

Bu pozisyonda nefes verirken omuzlarınızı yerden sıyırarak dizlerinizi başınıza doğru yaklaştırın. 15 kez açılıp kapanarak tekrarlayın. Egzersizlerden gerçekten fayda görmek için her birini 10 kere tekrar edip, bu onlu tekrarı üç kez yapmalısınız. Başlarken esneme bitirirken streçing hareketleri yapmanız kaslarınızı güçlendirecektir. Spor bittikten sonra 2 büyük bardak su için ki yaktığınız yağları terleme veya idrar yoluyla hemen vücuttan atın.

2) Basen eritmek için bacakları karnına çekme hareketi 10 kez tekrar edin. Bu basen eritme hareketi iç bacakların da incelmesini sağlar. Bu hareket sadece basen eritmekle kalmaz, karın yağlarını yakmaya da yardım eder. Bacakları yukarı kaldırma hareketinde hem karın hem kalça hem bacak kasları çalışır.

3) Sadece spor değil aynı zamanda bitkisel çaylar ile de kolaylıkla fazlalıklarınızdan kurtulabilirsiniz. Bu çay için gerekli olan malzemeler ise kuşburnu, sinameki, papatya, rezene ve funda yaprağıdır. Haftada bir veya iki kez içerek ve aynı zamanda spor da yaparak kolaylıkla basenlerinizi eritebilirsiniz.

4) Elinizi başınızın altına alacak bir şekilde yan yatıp, Üst kısımda kalan bacağınızı bükmeden yukarı kaldırın. Daha sonra yavaş bir şekilde indirin. Bu hareketi 3 set olmak üzere 10 defa tekrarlayın. Daha sonra diğer tarafınıza yatıp diğer bacağınıza da uygulayın. Bu hareket ile basen ve kalça kısmında son derece etkili bir şekilde yağ yakımı sağlarsınız.

5) Bir diğer kalça eritme hareketi ise ayakta iken yapılmaktadır. Bacaklarınızı bir metre kadar açın. Daha sonrasında bir bacağınızı adım atıyormuş gibi öne çıkartın. Ellerinizi ise belinizde sabitleyin. Arkada kalan bacağınızı ise 90 derece olacak şekilde büküp, dizinizi yere değdirmeyecek şekilde bükülün. Kalçaları ve bacakları sıkılaştıran bu hareket kalori yakmanızda oldukça etkili bir egzersizdir.

Finans365.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP