DOLAR

32,3624

0.13%
EURO

35,0311

-0.15%
ALTIN(gr)

2.324,01

0,21%
BİST 100

%
Kamu Bankaları Emeklilere Kapılarını Açtı Promosyonlar Yağmur Gibi Yağdı
  • Finans 365
  • Gündem
  • Kamu Bankaları Emeklilere Kapılarını Açtı Promosyonlar Yağmur Gibi Yağdı

Kamu Bankaları Emeklilere Kapılarını Açtı Promosyonlar Yağmur Gibi Yağdı

Emekliler pandemi döneminde maddi olarak inanılmaz şekilde yıprandı. Yaşana bu sürecin önüne ise kamu bankaları geçmiş olacak. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:32
Kamu Bankaları Emeklilere Kapılarını Açtı Promosyonlar Yağmur Gibi Yağdı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yapılan açıklamaya göre emeklilere 3 farklı kanattan ödem verecek olandevlet kredi almayan bu vatandaşlar için de kolaylık sağlamış olacak. Ödemeler kişilerin emeklilik maaşları baz alınarak hesaplara yatırılacak. Bunda dolayı sabit bir ödemenin tutarı olmayacak belli bir maaşaralığında olanlara belli miktar ödeme yapılmış olacak. Kredi alamayan emekliler için altın gibi bir fırsat olduğunu dile getiren yetkililer bu promosyondan yararlanmak için belli şartların sağlanması gerektiğini belirtti. Her emekli bu ödemeden yararlanamayacak. Pandemi dolayısıyla iş bulamayan emekliler devletin destek paketlerine ek olarak kredi almanın da telaşıiçinde. Ancak bankalar teminat görmeden kredi veren kurunlar değil. Emekli maaşlarının düşük olmasıvatandaşların kredi almasına engel. Bundan dolayı bankalar kredi vermeye eş değer olan promosyon vermeyi tercih ediyor.

Emekli Aylıkları Belirleyici Olacak

Edinilen bilgiye göre verilecek olan promosyonlar geri ödenmeyecek ve emekli maaşlarına oranlayarak ödemelergerçekleştirecek. Banka hesaplarına yatacak olan ödemeler için bir müjdeli haber daha geldi. Buna göre vatandaşlaristerlerse bu ödemeyitekrardan yenileyebilir. Bankadan promosyonalmakiçinuymanızgereken belli şartlar mevcut. Bunlardan ilki 18 yaşından büyük olunmasıolarak kayda geçti. Buna ek olarak kamu hizmeti alma konusundaengelli veya yasaklı olunmaması gerekiyor. Bunlar haricinde daha önce gerçekleşen, hükmün açıklamasının geriş bırakılmaz, hükümlülük, beraat halindede ödemealabilecek.Ödemelerinmiktarıhakkında bilgi ilerleyen günlerdeverilecek. Ancak ödemeler genel hatlarıyla 1100 TL ile 550 TL arasında değişecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP