DOLAR

32,3675

0.14%
EURO

34,9736

-0.31%
ALTIN(gr)

2.324,21

0,22%
BİST 100

%
Kamu Bankaları Kredi Vermek İçin Sıraya Girdi! Hangi Banka Ne kadar Vade İle Kredi Veriyor?
  • Finans 365
  • Bankacılık
  • Kamu Bankaları Kredi Vermek İçin Sıraya Girdi! Hangi Banka Ne kadar Vade İle Kredi Veriyor?

Kamu Bankaları Kredi Vermek İçin Sıraya Girdi! Hangi Banka Ne kadar Vade İle Kredi Veriyor?

Bir çok kamu bankasından geç ödeme fırsatıyla 0,48 faiz oranı ile ihtiyaç kredisi başvuruları bugün başladı! 4 ay geri ödemesiz şartıyla bankalardan sadece 0,48 faiz oranı ile kredi imkanları verilmeye devam ediliyor. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:01
Kamu Bankaları Kredi Vermek İçin Sıraya Girdi! Hangi Banka Ne kadar Vade İle Kredi Veriyor?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bir çok haber kaynaklarından gelen bilgiler mayıs ayında vatandaşlara verilecek kredinin geri ödemeleri için geri sayım başladığını duyurdu. İhtiyaç kredisi bağlamında 8 ay boyunca kredi ödememe şartı getiriliyor.

Koronavirüs süreci boyunca işsiz kalan veya ücretsiz izne çıkan vatandaşlar biraz da olsa rahat etsin diye verilen krediler dikkat çekiyor. 5 Nisan’da alınan kredi başvuruları ile 8 ay kredi ödeme dönemi son buldu ve eylül ayından sonra ödemeler başladı.

10 bin TL şeklinde verilecek ihtiyaç kredisinden yararlananların bu kapsamda özen göstermesi lazım. Ziraat Bankası ve Vakıfbank’ın belirttiği şartları taşıyan kişiler için 8 ay boyunca krediler verilmişti. Mayıs ve haziran ayları süresince devam eden krediler için geri ödeme süreçleri başlamıştı.Fakat koronavirüs salgınında sonra enflasyon sorunları hala devam etmekte. Devlet yeni dalgayla birlikte kredi başvurularının tekrar gündeme getirilmesini istedi.

Büyük Vade Oranlarıyla Kredi İmkanı

İhtiyaç kredisinde faydalanmak isteyen insanlarda aranan şartlar içinde en fazla olanı kişi başı gelir maliyeti. Aylık 6 bin TL altında geliri olan insanlar ihtiyaç kredi başvurusu yapacak ve 48 ay vade ile bunları kullanabilecekler. Böylece bu süre. boyunca vatandaş derin bir nefes alacak ve ödemelerini sorunsuzca gerçekleştirebilecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP