DOLAR

32,3476

0.29%
EURO

35,1347

-0.02%
ALTIN(gr)

2.309,72

1,43%
BİST 100

%
Kamu Çalışanlarına En Uygun Kredi Veren Bankalar Hangileri?

Kamu Çalışanlarına En Uygun Kredi Veren Bankalar Hangileri?

Bankaların kredi kampanyaları her geçen gün çeşitlenmeye devam ederken özellikle de kamu çalışanlarına özel ihtiyaç kredisi kampanyaları oldukça fazla ilgi görmektedir. Peki, kamu çalışanlarına en uygun kredi veren bankalar hangileri?

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:10
Kamu Çalışanlarına En Uygun Kredi Veren Bankalar Hangileri?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kamu Çalışanlarına Kredi 2018

Bankalar tarafından maaşlarının devlet tarafından düzenli olarak banka hesaplarına yatırılması nedeni ile güvenilir olarak görülen memurlar bu nedenle kredibilitesi yüksek olan müşteriler arasında yer almaktadır. Düzenli olarak bankalar kamu çalışanlarına özel kredi kampanyaları düzenlemektedir. Özellikle de kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank kamu çalışanlarına kredi konusunda çok cazip seçenekler sunmaktadır. Peki, şu anda kamu personeline en uygun kredi hangi bankada?

Vakıfbank Kamu Çalışanlarına Özel Kredi Kampanyası

Kamuya özel ihtiyaç kredisi veren bankalar arasında yer alan Vakıfbank kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan memurlar ile yine burada çalışan kadrolu işçilere memur kredisi kullandırmaktadır. 48 ay vadeli ihtiyaç kredisi kullandıran bankanın kamu çalışanlarına özel ihtiyaç kredisi faiz oranları şu şekilde sıralanıyor;

Ziraat Bankası Kamu Çalışanlarına Özel İhtiyaç Kredisi Kampanyası

Şu anda Ziraat Bankası “çalışanın artısı ihtiyaç kredisi” paketi kapsamında yüzde 1,32 kredi faiz oranı ile ihtiyaç kredisi kullandırıyor. Kamu çalışanlarına özel kredi paketinden çalışmaya devam eden tüm devlet memurları yararlanabiliyor.

Akbank Kamuya Anında Kredi İhtiyaç Kredisi Kampanyası

Akbank kamu çalışanlarına özel kredi veren bankalar arasında dikkat çekenlerden biri olarak öne çıkıyor. Devlet memurlarına 75 bin liraya kadar gelir belgesiz, evraksız ihtiyaç kredisi kullandıran Akbank sadece nüfus cüzdanı ile anında kredi kullandırıyor. Kredi onayı için memurun maaşı ile kredi başvurusunda bulunduğu tutarın birbiri ile uyumlu olması gerekiyor.

Halkbank Kamu Çalışanlarına Özel Kredi Kampanyası

Halkbank kamu çalışanına kredi veren bankalar arasında yer alırken banka devlet memurlarına 50 bin liraya kadar olan ihtiyaç kredisi paketlerini 48 ay vadeli olarak kullandırıyor. Kamu çalışanlarına özel kredi kampanyası sayesinde Halk Bankası ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 1,35 seviyesine çekiliyor. Kaynak: emlak365.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP