DOLAR

32,3338

0.24%
EURO

34,9837

-0.45%
ALTIN(gr)

2.307,65

1,33%
BİST 100

%
Kara Liste Dikkate Alınmayacak Dendi Herkes Rahat Bir Nefes Aldı
  • Finans 365
  • Finans
  • Kara Liste Dikkate Alınmayacak Dendi Herkes Rahat Bir Nefes Aldı

Kara Liste Dikkate Alınmayacak Dendi Herkes Rahat Bir Nefes Aldı

İş Bankası uzun zamandır yapmadığı bir çalışmayı ilgililer ile paylaştı. Buna göre düşük faiz oranıyla kredi verilecek. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:04
Kara Liste Dikkate Alınmayacak Dendi Herkes Rahat Bir Nefes Aldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ancak asıl haber düşük faiz oranıyla kredi vermesi olarak açıklanmadı. Merkez Bankasının çağrısını dikkate ana banka kara listeyi dikkate almayacağını duyurdu. Buna göre vatandaşlar kredi başvurusu yaptıktan sonra gerekli belgeleri topladılarsa kredi alabilecek. Bu bağlamda sıkıntı yaşanmayacağını taahhüt eden banka bu sayede vatandaşların büyük çoğunluğunun kredi alacağını da belirtti. Pandemi dolayısıyla herkes kredi kartlarına yüklendi. Kimsenin de doğru dürüst işi yok ne yazık ki. Kişiler bu dönemdeçalışıyorsa bile yarım maaş alıyor. Bundan dolayı borçlar geç ödeniyor. Bu durum kişilerin kredi sicillerini bozuyor ve kredi almalarını engelliyor. Çavıl nakit ihtiyacı vuku bulduğunda ise herkes el elde baş başta beklemek zorunda kalıyor.

İş Cep Kurtarıcınız Olacak

İş Bankası pandeminin 2. Dalgasında bu yana vatandaşların yararlanacağı türden kampanyalaroluşturmaya çalışıyor. Bu sebepten yayınlananyenikampanyası kimseye sürpriz olmadı. Ancak kimse bu kadar yardımcı olunacağını da tahmin etmiyordu. Bu müjdeye ek olarak faiz oranı da açıklandı. Buna göre %0.89 oranında faiz oranıyla işlem yapacak olan banka 25 bin TL’ye kadar kredi imkanı sunacak. Başvurular şubelerden olabileceği gibi İş Cep ile de başvuru oluşturmak mümkün olacak. Bu kampanyada ALO Kredi Destek Hattı aktif olarak çalışmayacak. Vatandaşlarınonline kredi başvuru yöntemlerine iltimas etmesi bekleniyor. Kredi için başvurduktan sonra online başvurularda aynı anda kredi hesaba yatarken şube başvurularında birkaç gün beklemeniz söz konusu olabilir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP