Kara Liste Tarihe Karışıyor Herkese 10 Bin TL Kredi Verilecek
  • Finans 365
  • Kredi
  • Kara Liste Tarihe Karışıyor Herkese 10 Bin TL Kredi Verilecek

Kara Liste Tarihe Karışıyor Herkese 10 Bin TL Kredi Verilecek

Kamu bankalarından herkesi sevindiren bir haber daha geldi. Herkesin korkulu rüyası olan kredi sicil notu yeni verilecek kredilerde dikkate alınmayacak. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:42
Kara Liste Tarihe Karışıyor Herkese 10 Bin TL Kredi Verilecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nakit ihtiyacı yaşayan vatandaşlar uzun zamandır kredi kampanyaları takip ediyor. Milyonlarca vatandaş krediler sayesinde ekonomilerini düzeltirken işyerlerini ekonomik yönden de kalkındırdı. Ancak kredi başvurusu esnasında kredi sicil notuna çok dikkat ediliyor. Halk arasında kara liste olarak belirtilen bu duruma takılan binlerce vatandaş kredi alma hakkını kullanamıyor. Yaşanan ekonomik sıkıntıların pandemiyle beraber pik yapmasıyla kamu bankaları bu kararlarında geri adım attı. Paylaşılan yeni kredi kampanyalarında kara liste dikkate alınmayacak. Bunun yerine başka şartlar getirilerek banka kendini teminat altına almış olacak. Belirlenen şartlar vatandaşın zorlanacağı şartlar değil. 10 bin TL’ye kadara kredi almak artık daha da kolaylaşacak.

Kara Listeye Takılmadan Kredi İmkanı Sağlanacak

Temel ihtiyaç destek kredisi olarak da bilinen korona kredisi milyonlarca vatandaşın yüklerini hafifletti. Kara liste kararının ardından başvuruların artması bekleniyor. 10 bin TL üst limit olarak belirlenirken düşük faiz oranları da hemen dikkat çekiyor. Düşük faiz oranlarındaki kolaylık başvuru işlemlerine de yansıtıldı. Sosyal mesafenin korunması adına şubelere gitme şartı ortadan kaldırıldı. Başvuru yapacak olan herkes bankanın internet sitesinden, mobil uygulamadan ya da ALO Kredi Destek Hattından kredi başvuru oluşturabilecek. Ziraat Bankası, Halk Bank, Vakıf Bank’ta hesabınızı varsa işlemler daha da kolaylaşacak. Başvurunu olumlu sonuçlanırsa aynı gün içinde hesabınıza para aktarımı sağlanacak. 30 aya varan vade imkanları suna bankalar %0.49 faiz oranıyla işlemlerine devam edecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP