Kendi İşini Kur Aldığın Krediyi 1 Yıl Ödeme Büyük Müjdede O Detaylar
  • Finans 365
  • Kredi
  • Kendi İşini Kur Aldığın Krediyi 1 Yıl Ödeme Büyük Müjdede O Detaylar

Kendi İşini Kur Aldığın Krediyi 1 Yıl Ödeme Büyük Müjdede O Detaylar

Halk Bank girişimci olan vatandaşlar için inanılmaz bir kredi paketi hazırladı. Açıklamaya göre öğrenciler de krediden yararlanacak. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:59
Kendi İşini Kur Aldığın Krediyi 1 Yıl Ödeme Büyük Müjdede O Detaylar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Devlet, kurumlarıyla beraber vatandaşı korumaya kollamaya devam ediyor. Özellikle kendi işini kuran vatandaşlar için bankalar çok cazip kredi kampanyaları hazırlamış durumda. Ancak görülmemiş kredi kampanyalarına imza atan Halkbank zirveyi kimseye kaptırmıyor. 30 ila 75 bin TL arasında kredi vermeye hazırlanan banka bu kredileri girişimcilere hazırladı. Çalışan çalışmayan, öğrenci, meslek sahibi kim olursa olsun herkes bu krediden yararlanabilecek. Vade seçenekleri ve faiz oranları vatandaşın bütçesine göre belirlendi. Pandemi dolayısıyla nakit ihtiyacı normalden çok daha fazla olan girişimciler daha fazla düşünüldü. Bu bağlamda 36 aya varan taksitlendirme seçeneğine ek olarak sıfırın altında faiz seçenekleri de gündemde.

Tecrübeli Olmak Önemli Olacak

Krediden yararlanmak isteyen vatandaşlar için yaş sınırı getiren banka 30 yaşından büyük kişilere kredi vermeyecek. Yaş için alt sınır ise 18 olarak belirlendi. Kişiler en az ilkokul mezunu olmalıdır buna ek olarak kuracakları iş hakkında tecrübeli olmalıdır. Bu tecrübeli olma durumunun sertifika veya dengi belgelerle ispat edilmesi gerekiyor. Banka istediği evrakları bir arada görmediği taktirde kredi vermeme hakkını saklı tutuyor. Alınacak olan kredinin ilk 1 sene geri ödemesi yapılmayacak. Bu krediden yararlanmak için banka müşterisi olursanız başta havale ve EFT işlemleri olmak üzere ticarete dair tüm işlemler için de fırsatlar elde etmiş olacaksınız. Başka kurumlardan hibe destek alanların kredi alma durumuna da sınırlama getirilmedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP