HSBC Mortgage Kredisi Özellikleri

HSBC Mortgage Kredisi Özellikleri

Hayalini kurduğunuz ev HSBC Mortgage Kredisi seçenekleri ile bir tık uzağınızda. Banka bu kredi ile müşterilerine pek çok avantaj sağlıyor. Mortgage Kredisinden faydalanmak istiyorsanız aşağıdaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:47
HSBC Mortgage Kredisi Özellikleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Banka, size en yüksek olarak 120 aya kadar vade imkanı sağlıyor. HSBC vadeli faiz oranları, konutunuz için kullanacağınız kredi tutarına ve vade sayısına göre değişiklik göstermektedir. Almayı dilediğiniz evin ekspertiz değerinin en fazla %80’lik kısmını konut kredisi alarak karşılayabilirsiniz. HSBC bankasının size sunduğu uygun konut kredisi avantajlarının yanında erken ödeme, ara ödeme gibi farklı ödeme seçeneklerinden de faydalanabilirsiniz.

Başvurunuz esnasında kimlik ve gelir belgenize, satın almayı düşündüğünüz eve ait tapu belgesine, sizin adınıza düzenlenen halihazırda yaşadığınız evin adresini içeren son üç aylık döneme ait bir fatura belgesine ve bir önceki aya ait SGK bildirgesine ihtiyacınız vardır. Talep ettiğiniz kredi miktarına bağlı olarak HSBC Bankası, sizden farklı belgeler de isteyebilir.

HSBC kredi faiz hesaplama araçlarına ulaşmak ve örnek ödeme tablosunu incelemek için bankanın resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

– Tamamlanmış olan konutların alımında kullanabileceğiniz en düşük kredi miktarı 5.000 TL’dir.

– Sahibi olmayı dilediğiniz konut için, mevcut olarak sahip olduğunuz konutu bankaya teminat olarak gösterebilirsiniz. Böylelikle yeni alacağınız konutunuz için kredi oranınızı %100’e tamamlayabilirsiniz. HSBC, %100 Finansman ile Mortgage Kredisi ile size bu seçeneği sunmaktadır.

Başvurumu Nasıl Yaparım?

Bankanın müşterilerine özel Mortgage Kredisine başvurmak için en yakın şubesine uğrayabilir ya da internet sitesindeki başvuru formunu doldurabilirsiniz. Üstelik başvuru sonucunuzu öğrenmek için şubeye gitmenize gerek yok. Bankanın Mortgage Kredisi bilgilerini içeren sayfasında başvuru sonuçlarınıza ulaşabilmeniz için gerekli bağlantı bulunmaktadır. TC Kimlik numaranız, telefon numaranız ya da size verilen barkod numaranız ile sorgulama işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Haydi, dilediğin eve kavuşmak için sen de HSBC kredi başvurusu yap !

Detaylı bilgilere ulaşmak ve merak ettiğiniz soruların yanıtlarını almak için 0850 211 0 111’i arayarak müşteri temsilcisi ile iletişime geçebilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP