Odeabank İndirimli Mortgage Kredisiyle Karşınızda

Odeabank İndirimli Mortgage Kredisiyle Karşınızda

Ev sahibi olmak isteyenler bu fırsat tam size göre. Odeabank ihtiyaç kredisine bir yenisini daha ekledi. Uzman kadromuzla size İndirimli Mortgage kredisi sunuyoruz.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:31
Odeabank İndirimli Mortgage Kredisiyle Karşınızda
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Odeabank’tan kaçırılmayacak fırsat! Uzun vade sunan Odeabank, ihtiyaç sahiplerinin, yatırım yapmak isteyenlerin, mükemmel kredi imkânıyla karşında. İndirimli Mortgage sizlere hayalinizdeki evi alma fırsatını sunarken sizin ise tek yapmanız gereken hayaliniz için harekete geçmek. Pek çok kredi sunan bankamız bu kredi avantajını da sizler için hazırladı.

Nedir Bu İndirimli Mortgage?

Evinizin size küçük geldiğini düşünüyorsanız veya yatırım yapmak için fırsat arıyorsanız Odeabank’ın sizin için sunduğu İndirimli Mortgage kredisini mutlaka değerlendirmelisiniz. Konut alımınızda size destek vermek için hazırlanan avantajlı kredimizde taksit tutarını düşürebilir, kredi kullandırımı sırasında ek komisyon ödeyerek faiz oranınızı da tıpkı taksit tutarınız gibi düşürebilirsiniz. Odeabank ihtiyaç kredisini almak ve hayalinizi gerçekleştirmek için beklemeden siz de en yakın Odeabank şubemize başvurun.

İndirimli Mortgage Kredisi İçin Başvuru Koşulları ve Gerekenler

Yatırım yapmak istiyor veya sıcacık bir yuvaya kavuşmak istiyorsanız bu krediye hemen başvurabilirsiniz. Başvuruda bulunmak için şubelerimize telefonla ulaşabilir ve hayalinize bir adım atabilirsiniz. Kimlik belgenizi müşteri temsilcinize fax yoluyla veya e mail göndererek ön değerlendirme kısmını hızlıca başlatabilirsiniz. Şubelerimize sizden istenen belgelerle gelerek bilgi formunuzu inceleyip bilgi sahibi olup formu teslim alabilirsiniz, aynı zamanda şubelerimizde kredi sözleşmesini ve size göre hazırlanan ödeme planınızı imzalayarak kredi başvurunuzu tamamlayabilirsiniz.

Odeabank ihtiyaç kredisi seçeneklerimiz ile ilgili ayrıntılı bilgiye bankamızın internet sitesinden de ulaşabilirsiniz. Kredi faiz oranlarını hesaplama araçlarını da sitemizden faydalanarak öğrenebilirsiniz.

Bütçeye uygun ödeme planı sunan bankamız uzun vade seçenekleriyle de dikkatleri çekmektedir. Sizler de bu uzun vade seçeneklerinden yararlanabilirsiniz. Bu fırsatlara ek olarak düşük taksit imkanı da sizlerin düşlerinizdeki eve kavuşmanıza kolaylık sağlamaktadır.

Bütün bunlara ilave olarak ipotek ve ekspertiz işlemleri şubemizin olmadığı şehirlerde de bankamız tarafından yaptırılabilmektedir. İndirimli Mortgage kredisinden yararlanmak için 18 yaşından büyük olmanız ve gelirini belgelemeniz bu krediden kolayca yararlanmanız için yeterlidir. İhtiyacınıza uygun bu krediden faydalanmak işte bu kadar kolay…

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP