Odeabank Masraflar Dahil Konut Kredisi

Odeabank Masraflar Dahil Konut Kredisi

Odeabank kredi faiz oranları açısından müşterilere uygun bir ödeme tablosu oluşturmaktadır. Konut kredisinde de bu bankanın tercih edilmesi halinde müşteriler için uygun şartlar sunmaktadır.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:36
Odeabank Masraflar Dahil Konut Kredisi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Masraflar dahil konut kredisinde kredi kullandığınızda oluşan masrafları konut kredisine ekleyebilirsiniz. Böylelikle krediyi ek nakit ihtiyacına gerek kalmadan rahatlıkla kullanabilmektesiniz. Konut kredisiyle alakalı dosya masrafını , ekspertiz ücretini,ipotek tahsis ücretini ,zorunlu deprem sigortasını ve öteki sigorta masraflarını ödeme planına ekleyerek kredinin vadelerine yayarak kolaylıkla ödeme yapabilirsiniz.

Nasıl Başvuru Yapılır?

Konut kredisine başvuruyu hızla gerçekleştirmek için şubeye telefon ile ulaşabilirsiniz, nüfus cüzdanını faksla veya e-postayla temsilciyle paylaşıp ön değerlendirmeyi başlatabilmeniz mümkün. İpotek veya ekspertiz işlemlerini şubenin bulunmadığı illerden banka aracılığıyla yaptırabilmek mümkün. Kredinin başvurusunu tamamlama, sözleşmenin öncesinde bilgi formunu inceleme için teslim alınması ve daha sonra imzalanması gereken belgeleri imzalama için başvuru belgelerinizle şubeye gitmeniz gerkmektedir.

Başvuru İçin Gereken Belgeler :

– Nüfus cüzdanı

– Gelirinizi beyan eden belge

– Satın alınan konut için tapunun fotokopisi

Konut Kredisinin Özellikleri

– Kredinin başvurusunun yapılması ardından şube ekspertiz işlemlerini başlatmaktadır. Böylelikle satın alınan evin değeri belirlenir.

– Müşterinin bütçesine göre bir ödeme planı , tecrübeli temsilcilerle beraber oluşturulur.

– Kredinin onaylanması sonrasında sözleşme bilgileri incelenmelidir.

– Tapu işlemlerinin ve ipotek tesisinin sonrasında krediyi kullandırır banka.

– Kanuna göre satın alınan evin ekspertiz değeri üzerinden yüzde 75 ‘i kadar krediyi kullanabilmektedir müşteri.

– Kredinin kullanılabilmesi için müşterinin 18 yaş üzeri olması ve geliri belgeli olması gerekir.

– Alınan ev ipotek edilir.

– Bu kredide 120 ay vade seçeneği bulunmaktadır. 10 yılın üzerinde olacak vade için müşterinin durumu değerlendirilir. Fakat 10 yılın üzerinde vade için aylık taksitlerde çok düşüş olmamaktadır. Ayrıca toplamda geri ödenecek miktar artmaktadır.Bundan ötürü banka 120 aylık vade kulanımını tavsiye etmektedir.

– Konut sigortasının ve Deprem Sigortasının yaptırılması zorunluluktur.

120 Ay Vadeyle Örnek Ödeme Planı

Odeabank masraflar dahil konut kredisi için 100 Bin TL 120 ay vadeyle kredi çekmeniz halinde uygulanan faiz yaklaşık olarak yüzde 1.5 olacaktır. Bu kredide aylık olarak geri ödenmesi gereken miktar 1801 TL olacak ve toplamda geri ödenmesi gerekli miktar 100 Bin TL için 217.455 TL olacaktır. Yani yaklaşık olarak 116 Bin TL faiz barındırıyor bu kredi. Bu kredide ekspertiz ücreti 500 TL dolayı olacaktır. Bankanın dosya masrafı 500 TL dolaylarında olacak ve ipotek ücreti de 205 TL olacaktır.

Odeabank’ın resmi internet sitesi üzerinde bireysel krediler bölümünde Odeobank ihtiyaç kredisi ,taşıt ve konut kredisi hakkında detaylı bilgi alabilmeniz mümkün.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP