Odeabank’tan Merdiven Konut Kredisi

Odeabank’tan Merdiven Konut Kredisi

Odeabank, müşterilerine sunduğu çok çeşitli konut kredisi seçeneklerine Merdiven Konut Kredisi ile bir yenisini daha ekliyor. Odeabank’ın Merdiven Konut Kredisi seçeneği, temin edeceğiniz konut kredisinin geri ödemelerinin ilk zamanlarda çok düşük oranlarda, zaman ile daha büyük oranlarda olmasına olanak tanıyor. Odeabank’ın Merdiven Konut Kredisi hizmeti ile düşük miktarlardan başlayan taksitleriniz her yıl sizin belirleyeceğiniz bir oran ile bir artış gösteriyor.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:37
Odeabank’tan Merdiven Konut Kredisi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Eski borçlarınızın sonu geliyor veya zaman içerisinde gelir miktarınızda bir artış öngörüyorsanız, Odeabank’ın Merdiven Konut Kredisi ile bir ev sahibi olabilir ve durumunuzun el verdiği kolaylıklar çerçevesinde ödemelerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Odeabank Merdiven Konut Kredisi’ne Başvuruda Bulunmak İçin

Odeabank’ın sunduğu Merdiven Konut Kredisi’ne son derece hızlı bir şekilde başvurabilir ve Odeabank şubelerine telefon yoluyla ulaşarak Merdiven Konut Kredisi başvurunuzu başlatabilirsiniz. Ön değerlendirme süreci için ilk etapta gereken tek şey nüfus cüzdanınızdır ve nüfus cüzdanınızı e-mail veya faks yoluyla Odeabank müşteri temsilcisine gönderebilir ve Merdiven Konut Kredisi sahibi olmak için gerekli olan ilk adımı atabilirsiniz. Odeabank tarafından gerçekleştirilen ekspertiz ve ipotek işlemleri, Türkiye’nin Odeabank şubesi bulunmayan şehirleri de dahil bütün şehirlerinde gerçekleşebilmekte ve Odeabank ekspertiz ücreti kapsamında yapılabilmektedir. Ön başvuru sürecinin ardından sizden istenen belgelerle birlikte en yakın Odeabank şubenize gelmeniz ve Odeabank müşteri hizmetleri temsilcisi ile Merdiven Konut Kredisi ödeme planlarını ve detaylarını konuşmanız gerekmektedir.

Odeabank Merdiven Konut Kredisi Başvurusu Sırasında Gerekli Olan Evraklar:

– Üzerinde Türkiye Cumhuriyeti’ne ait kimlik numaranızın bulunduğu bir kimlik belgesi (nüfus cüzdanı, sürücü belgesi vs.)

– Merdiven konut kredisine başvuracak kişinin üzerine olan ve son 3 aya ait olan bir elektrik, telefon, su veya doğalgaz faturası

– Gelir Belgesi (belgeler, işverenler, ücretli çalışanlar, emekli vatandaşlar, gayrimenkul geliri beyan eden vatandaşlar veya menkul geliri beyan eden vatandaşlar için farklılıklar göstermektedir)

Odeabank Merdiven Konut Kredisi Detayları

Odeabank Merdiven Konut Kredisi dahilinde Odebank, ekspertiz işlemi ile değer belirleme süreci gerçekleşen konutun en fazla yüzde 75’i oranında bir ödeme yapmaktadır. Bununla beraber, Odeabank konut kredilerinde 120 aya varan vade seçenekleri sunabilmektedir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP